Sex. 5 motive pentru care nu ar trebui să mimezi niciodată orgasmul

Îţi afectează relaţia

Sinceritatea este calea cea mai simplă pentru o viaţă de cuplu fericită. Iar cele mai intime momente pe care le poţi petrece alături de partenerul tău sunt cele din timpul partidelor de amor. De aceea, atunci când mimezi orgasmul îţi "minţi" iubitul chiar în timpul clipelor care au rolul de a vă apropia şi mai mult şi de a vă întări conexiunea şi relaţia. De asemenea, oricât de convingătoare ar fi prestaţia ta, este posibil ca partenerul tău să realizeze că de fapt tu te prefaci, ceea ce i-ar putea afecta încrederea în tine, dar şi încredea în propria persoană.

Îţi scade apetitul sexual

Faptul că pentru tine partidele de amor nu se încheie cu un orgasm ar putea fi motivul pentru care libidoul tău lasă de dorit. Atunci când sexul nu îţi aduce plăcere, când nu este interesant, plin de pasiune şi momente fierbinţi este clar de ce nu aştepţi cu nerăbdare următoarea partidă de amor. Iar acest lucru îţi afectează relaţia, mai ales dacă iubitul tău şi-ar dori să faceţi amor mai des.

Blochează evoluţia sexuală a iubitului tău

În timpul partidelor de amor, iubitul tău se ghidează în funcţie de reacţiile tale pentru a descoperi dacă se află pe drumul cel bun, pentru a afla ce îţi place şi mai ales dacă îţi place. Iar atunci când tu mimezi orgasmul nu faci altceva decât să-l ghidezi pe un drum greşit. El va considera că face exact ce trebuie, deşi este desparte de adevăr. În acest fel, evoluţia în pat a partenerului tău nu se va îmbunătăţi de-a lungul anilor, astfel încât amândoi să fiţi satisfăcuţi şi fericiţi, ci va stagna şi nu va şti niciodată ce îţi place de fapt.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod