Sex. 5 lucruri pe care bărbaţii şi le-ar dori în pat, dar nu au curaj să ţi le ceară

Orgoliul masculin îl poate împiedica de multe ori pe iubitul tău să-ţi dezvăluie ce dorinţe secrete are. De exemplu, îi este dificil să recunoască faptul că se îndoieşte uneori de calităţile sale de amant şi că ar prefera să-i oferi indicii că este pe calea cea bună.

 

Lasă-l să te admire

Poziţiile în care poate avea o privire de ansamblu asupra corpului tău sunt extrem de excitante pentru iubitul tău. Spre deosebire de femei, bărbaţii sunt cel mai puternic stimulaţi vizual. Şi chiar dacă nu ţi-o cere, cu siguranţă şi-ar dori din când în când să faceţi sex cu lumina aprinsă sau în poziţii din care poate vedea direct cele mai intime zone ale corpului tău.

Arată-i ce-ţi place

Bărbaţii sunt la fel de nesiguri în pat ca şi femeile. Poate chiar mai mult. Se întreabă adesea dacă se ridică la nivelul aşteptărilor tale, dacă eşti mulţumită şi dacă îl consideri suficient de bun, dar foarte rar vei găsi un bărbat care să vorbească deschis despre asta. La mijloc este mândria, peste care nu pot trece prea uşor. De aceea şi-ar dori ca gesturile tale, sunetele pe care le scoţi şi mişcările pe care le faci în pat să-i indice dacă este pe calea cea bună sau nu. Îi poţi ghida mâinile, mişcările sau ritmul prin gesturi subtile şi sexy. Într-un final veţi avea amândoi de câştigat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod