Sex. 10 trucuri erotice folosite de cuplurile longevive şi fericite

În cadrul unui studiu realizat în Statele Unite au fost analizate obiceiurile sexuale a peste 40.000 de cupluri căsătorite sau care locuiesc împreună de peste trei ani.

Există convigerea că în relaţiile de lungă durată sexul devine plictisitor. Dar numeroase cupluri reuşesc totuşi să menţină aprinsă pasiunea în dormitor, chiar dacă au trecut ani buni de la prima întâlnire.

În cadrul unui studiu realizat la Universitatea Chapman din Statele Unite a fost analizată viaţa sexuală a peste 40.000 de cupluri căsătorite sau care locuiesc împreună de peste trei ani. Cercetătorii au descoperit că cuplurile care au o viaţă amoroasă satisfăcătoare au câteva lucruri în comun. Iată care sunt obiceiurile acestora, care îi ajută să aibă parte de partide de amor senzaţionale, deşi sunt împreună de multă vreme:

Schimbă poziţiile sexuale

De-a lungul timpului, partenerii tind să intre într-o anumită rutină în ceea ce priveşte poziţiile, abordând de obicei o anumită poziţie cu care se obişnuiesc. Cuplurile care s-au declarat satisfăcute în dormitor au declarat însă că schimbă frecvent poziţiile şi încearcă des altele noi.

Acordă atenţie lenjeriei

Cei care sunt mulţumiţi de viaţa lor sexuală acordă o atenţie deosebită lenjeriei. Partenerii aleg lenjerie intimă sexy, iar acest lucru îi face să se simtă mai bine în pielea lor şi să fie mult mai încrezători în pat. Prin urmare, indiferent care este stilul tău vestimentar, investeşte în piese de lenjerie care te fac să te simţi o adevărată bombă sexy.

Duş împreună

Partenerii care fac duş împreună rămân împreună, cel puţin potrivit cuplurilor care au participat la studiul menţionat. Explicaţia este una simplă - sexul sub duş vă poate scoate instant din rutină, aducând un plus de noutate şi pasiune în relaţie.

Vorbesc despre fantezii

Un alt obicei al acestor cupluri satisfăcute din punct de vedere sexual este acela de a discuta despre fanteziile şi dorinţele lor sexuale. Bărbaţii şi femeile care vorbesc cu partenerii lor de lung timp despre ceea ce vor în pat au mai multe şanse de a se simţi satisfăcuţi în dormitor.

Pregătesc atmosfera

Cuplurile fericite din punct de vedere sexual au mai spus că apelează la trucuri pentru a crea o atmosferă romantică şi sexy. Dacă vrei să le urmezi exemplul, melodiile de dragoste, lumânările parfumate şi aşternuturile de pat impecabile sunt câteva dintre sugestiile pe care le-ai putea încerca.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod