Sex. 10 trucuri erotice folosite de cuplurile longevive şi fericite

Îşi fac masaj

Atingerile din timpul unui masaj au capacitatea de a apropia partenerii şi de a crea o stare plăcută de intimitate. Pe de altă parte, atunci când îi faci partenerului tău masaj sau el ţie, la nivelul creierului se eliberează oxitocină, numit şi hormonul fericirii, care vă oferă o stare de bine.

Călătoresc împreună

Potrivit studiului menţionat, partenerii care îşi fac timp pentru a călători împreună sau pentru a organiza mici excursii şi ieşiri sunt satisfăcuţi de viaţa lor amoroasă. Schimbarea mediului oferă un impuls pozitiv din punct de vedere sexual, având potenţialul de a spori libidoul şi de a creşte nivelul de excitaţie. Nu degeaba se spune că sexul din timpul vacanţelor este intens.

Folosesc jucării sexuale

Cei ce s-au declarat mulţumiţi de viaţa lor sexuală alături de un partener de lungă durată au spus că includ uneori în partidele de amor şi jucăriile sexuale. Prin urmare, dacă vrei cât mai multă plăcere alături de iubitul tău, nu te teme să încerci şi câteva obiecte menite să intensifice plăcerea şi să vă scoată din rutină.

Încearcă sexul anal

Poate nu este ceea ce îți dorești, dar cuplurile care s-au declarat mulțumite de viața lor sexuală au spus că au încercat stimularea anală. Experimentarea unor noi metode de a atinge plăcerea este întotdeauna binevenită în cuplu, iar încrederea dintre parteneri face posibil acest lucru.

Nu se grăbesc

Jumătate dintre cuplurile satisfăcute sexual au declarat că ultima lor partidă de amor a durat mai mult de 30 de minute, în timp ce femeile şi bărbaţii din cuplurile nemulţumite de viaţa lor sexuală au spus că partidele lor durează mult mai puţin. Amorul "pe fugă" poate fi foarte plăcut, dar când vine vorba de satisfacţie sexuală în dormitor, partidele lente, din care preludiul nu lipseşte niciodată, sunt cheia succesului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod