Pozitii sexuale in functie de zodie (XII)

Afla cum fac amor reprezentantii zodiei pesti
Se spune ca femeile nascute in zodia pesti sunt cele mai romantice dintre toate reprezentantele semnelor zodiacale. Te regasesti in aceasta descriere?

Dragostea este cea care te pune in miscare, te umple de satisfactii si te face fericita. Atunci cand iubesti, esti in stare sa oferi totul, fara a cere ceva in schimb, dar cand esti ranita, devii foarte razbunatoare.

Foarte des ti se intampla sa te indragostesti de cei mai nepotriviti barbati, asta si pentru ca ii atragi foarte mult. Iti plac foarte mult cadourile, iar acestea te pot stimula, mai ales din punct de vedere sexual.


Uneori esti dezinteresata de relatiile fizice si preferi mai mult o idealizare a partenerului. Exista si situatii in care poti deveni vulgara, renunti la prejudecati, fiind determinata sa obtii totul, bazandu-te pe frumusete si, nu in ultimul rand, prin sex.

Esti foarte sensibila, inzestrata cu simt artistic si ai tendinta sa te fixezi pe aspectele intunecate ale vietii tale sexuale. Partenerul tau ar trebui sa stie ca intr-o relatie ai nevoie de protectie si o "structura ferma" pentru a te implica cu adevarat.

Adori filmele romantice si povestile cu Feti Frumosi, pentru ca sunt genul tau de barbati. Iti place sa fii mangaiata pe  picioare, zona ta erogena...

Barbatii nascuti in zodia pesti sunt extrem de atractivi femeilor pe care le intalnesc, dar sunt compatibili cu putine dintre ele. Sunt plini de imaginatie sexuala, iar o partida de amor cu un barbat pesti este o experienta erotica plina de surprize. Sunt foarte sensibili la nevoile si dorintele partenerei, iar cele nascute in zodiile rac, scorpion, capricorn, taur, fecioara si pesti sunt cele mai bune tovarase de amor.

Adora sa faca sex in sau langa apa, iar o partida de sex in baie poate fi mai mult decat excitanta. Este incapabil sa faca sex fara sa iubeasca, face dragoste cu multa tandrete (uneori prea multa, pentru ca poate exaspera partenera), iar preludiul este o parte esentiala. Ii place sa fie mangaiat pe picioate si sa ii fie dezmierdate talpile.

Iata cateva pozitii sexuale preferate de barbatul in zodia pesti


Pozitia "Savarinei"

Aceasta versiune de cunnilingus poate fi mai dificila, dar nu imposibila. Te asezi pe pat, te sprijini pe omoplati si cu picioarele ridicate, astfel incat gleznele sa fie in dreptul propriului cap.

 

Comentarii (30)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • niculina pe 20 Apr 2014, 18:50
    sunt o pestoaica

    da in tot ceia ce ati scris despre zodia femei peste ma reprezinta aici m-am regasit

    7
    0

  • Dani pe 13 Aug 2012, 16:38
    eheeee.....

    Eheee......ce bine de mine ca's pesti, chair daca iubita mea este gemeni, tot e super misto.:D:D

    10
    3

  • dochiu marilena pe 10 Aug 2012, 13:31
    felicitari

    foarte tere articolul........felicitari

    1
    2

  • MIKELA pe 27 Nov 2011, 17:42
    ESTE UN ADEVARAT ROMANTIC

    AM CEL MAI MINUNAT BARBAT DIN ACEASTA ZODIE...SENTIMENTAL PASIONAL IUBARET FIDEL,MA INEBUNESTE CU FELUL LUI DE A IUBI ESTE UN BARBAT SEXI SI FOARTE ROMANTIC TE EXCITA DOAR CAND IL VEZI IL IUBESC MULT

    17
    4

  • MIHAELA pe 27 Nov 2011, 17:36
    MULTUMESC

    GRAZZIE E TOTUL ADEVARAT SANTETI SUPER VA PUP

    5
    3

  • gabriela pe 2 Sep 2011, 10:35
    totul despre zodia pesti

    aveti toate respectele mele e adevarat tot ce ati scris .eu sunt pesti si iubitul meu la fel ne simtim excelent impreuna doresc tuturor femeilor un barbat ca el iubitor si bun la pat.

    13
    2

  • iulia pe 10 Aug 2011, 18:49
    pestii sunt afemeiati

    am avut 4 prieteni pesti .... da la pat poate sunt buni...dar nu neaparat ptr o singura iubire.ei vor sa arate la toate ce buni sunt ei .........sunt niste efemeiatii sensibili , femeia ptr ei e carpa , puturosi,si prea mult respect de sine ....momentan am unu si e naspa rau am incercat sa fug de zodia asta dar numai de ei dau

    13
    5

  • monica pe 5 Iul 2011, 15:58
    ,,minunea,, din viata mea:)

    Dreptate multa legata de barbatii din zodia pesti...dar si despre femeile din aceeasi zodie...Eu si iubitul meu suntem amandoi din zodia pesti...Avem o viata minunata,si cand spun acest lucru nu ma refer doar la cea sexuala(unde nu am cuvinte sa va povestesc ce barbat romantic,sensibil si plin de tandrete am),dar si la viata cotidiana. Ma bucur din suflet ca mi-a fost dat sa intalnesc,dupa doua esecuri in viata,un barbat frumos la trup si la suflet!!! Acum suntem decisi sa ne casatorim si sa facem un bebe,frumisel ca si noi...BAFTA TUTUROR IN VIATA!!!1

    13
    5

  • stroiamaricica pe 18 Mai 2011, 20:24
    gelozie

    am un prieten si suntem impreuna de 4 ani dar sunt foarte gelosa asa fara motiv din cauza asta ne certam mereu

    8
    1

  • amaranta pe 21 Apr 2011, 22:50
    sunt casatorita cu un peste!

    de curind m-am casatorit cu un barbat minunat in zodia "peste". face sex din dragoste si simt asta in ochii lui. il ador in viata si la pat! sunt tanara si simt ca voi fi fericita cu el o viata intreaga!

    15
    2

  • amaranta pe 21 Apr 2011, 22:43
    sunt casatorita cu un peste!

    de curind m-am casatorit cu un barbat minunat in zodia "peste". face sex din dragoste si simt asta in ochii lui. il ador in viata si la pat! sunt tanara si simt ca voi fi fericita cu el o viata intreaga!

    10
    1

  • tarekaanna pe 17 Ian 2011, 23:35
    despre barbatul peste

    este totul adevarat despre pesti de ci felicitari.

    7
    1

  • eduard pe 30 Dec 2010, 14:00
    barbat ..piestii

    si eu sunt inpriesionat de ceia ce se zice de piestii ca e adevarat cu ceia ce se zice . va scriu din cauza ca eu sunt de obicei cu experienta asta si stiu sa fac ori ce femeie satisfacuta in ori ce tip de relatii.

    5
    2

  • gaby pe 10 Oct 2010, 13:51
    perfect adevarat

    Perfect articolul.Felitari! descrierea este perfecta pt ambele sexe.

    7
    1

  • ramona pe 26 Iul 2010, 00:47
    despre mine...........

    Sunt o femeie pesti. Totul este adevarat. FELICITARI!!!!!!

    4
    2

  • loredana pe 18 Iul 2010, 22:25
    despre iubitul meu...

    este o persoana minunata care ma face sa ma simt excelent din toate punctele de vedere..ma simt cu adevarat femeie alaturi de el in pat...si in viata de zi cu zi...il ador.doresc tuturor femeilor un barbat ca el

    2
    1

  • cameliamts pe 30 Iun 2010, 17:34
    Asa este !

    Este perfect adevarat articolul. Sunt zodia pesti si totul mi se potriveste, inclusiv pozitiile. Femeile pesti sunt cele mai tari, cele mai senzuale, cele mai...... Si cu asta am spus tot !

    5
    1

  • florin pe 19 Iun 2010, 13:30
    barbat peste

    Sunt un barbat peste . Perfect adevarata descrierea barbatului peste inclusiv pozitiile preferate .

    3
    3

  • jon pe 12 Mai 2010, 14:55
    recunoastem?

    trebuie sa recunoastem cu totii ,barbatii cat si femeile ca ne place sa facem dragoste sau sex ,sa oferim fantezi si chiar mai mult trebuie doar sa fie acceptate toate astea din ambele parti si relatia va merge mult mai bine intre parteneri , va doresc succes

    3
    0

  • jon pe 12 Mai 2010, 14:51
    a-mi place sexul oral

    e super cand faci sex oral reciproc te simti super e cel mai de pret sentiment

    6
    4

  • ucsaly pe 11 Mai 2010, 08:05
    accept sa ma penetreze sotia

    am facut diferite jocuri si imi place sa ma penetreze si sa ma linga sotia in schimb as vrea un cuplu si incerc sa o conving va pup

    5
    1

  • Dorya pe 10 Mai 2010, 15:05
    DA!!! unii din aceasta zodie sunt CEI MAI BUNI!!!

    Imi iubesc barbatul meu minunat si superb, de atata timp si simt ca este cea mai buna alegere a mea si cel mai mununat dar de la Dumnezeu,da si este in aceasta zodie asa zisa ''duala''.Va doresc la toate sa fiti atat de iubite si respectate ... ca in rest in lume e plin de barbati far pic de respect si care ''tot o apa si un pamant''....(da.. si la fel si de astfel de femei)

    5
    2

  • sandy pe 26 Apr 2010, 14:56
    Pentru @maya:)

    Zodia pesti este o zodie a celora care ori sunt foarte hotarati si seriosi iar ceilalti ''pierde vara''asa cum zici tu. Ce e interesant in aceasta zodie este faptul ca sunt cei mai reusiti sau daca nu cei mai ratati oameni, nu au cale de mijloc. Si ai dreptate in ceea ce priveste balanta si gemenii sunt cei mai inselatori si mai duali din cati cunosc. Am acum cel mai sincer si mai fidel iubit si e in zodia pesti , mi-a dovedit cat de minunat poate fi un barbat care se respecta si respecta.

    7
    1

  • maya pe 26 Apr 2010, 11:38
    Zodii

    Zodia pesti nu e asa minunata cum o vedeti voi; fetele din pesti sunt ok, de treaba si mai serioase ca baietii din pesti, care in marea lor majoritate sunt niste pierde-vara. Si vorbesc chiar din experienta..si din pacate simbolistica zodiei este cat se poate de adevarata, ca si la gemeni si balante, care sunt ca si pestii zodii 'duble' iar reprezentantii lor sunt in general persoane cu doua fete, ceea ce nu e extraordinar.Prefer un om in leu/berbec/sagetator care ti le spune in fata decat unul in balanta/gemeni/pesti care in fata te pupa in fund si prin spate te barfeste de zor.

    3
    3

  • florin pe 25 Apr 2010, 01:18
    felicitari

    FF tare articolul...continuati. Felictari

    5
    3

  • Spartacus pe 25 Apr 2010, 00:44
    foarte tare

    Sunt in zodia pesti dar iubesc o sagetatoare, pe zi ce trece imi dau seama ca ceea ce se spune despre zodii este adevarat. Sper sa mearga in continuare cum a mers de 6 ani .

    2
    1

  • Bianca Luca pe 24 Apr 2010, 22:17
    @alia

    Cu placere!:) Ma bucur ca articolele sunt pe placul tau si sper sa fii incantata si de urmatoarele:).

    5
    1

  • alia pe 24 Apr 2010, 20:41
    Multumesc Bianca . esti o dulce:)

    Superb articol , imi plac si articolele despre celelalte zodii, sunt originale, imi place felul in care ati prezentat pe fiecare in parte. In aceasta ''ultima''zodie sunt cei mai minunati oameni pe care ii cunosc.Partenerul meu e un ''pestisor de aur '', are ceva ce nu pot defini...mister, nonsalanta , intelegere,senzualitate..... intr-un cuvant este irezistibil. cum sa nu il iubesc :)

    6
    1

  • alia pe 24 Apr 2010, 09:39
    VREAU SA STIU........

    Doresc sa pun o intrebare realizatoarei BIANCA LUCA, daca o sa scriu si eu ceva despre articol am sa vad apoi pe acest @porn ca o imi repete asa la misto comentariul meu ca si la @theodora????????????????????????????????/

    10
    1

  • Theodora pe 23 Apr 2010, 16:18
    Iubitul vietii mele:)

    Am cel mai minunat barbat din aceasta zodie...sentimental, pasional, iubaret,fidel,ma innebuneste cu felul lui de a fi, are tot ce e mai minunat din aceasta zodie si inca multe calitati impresionabile, e mai presus de orice vis si orice mi-am inchipuit despre o relatie superba.

    12
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod