Nu imi place tot ce tine de sex. Este normal?


 

Imi este teama de cunnilingus!


“Nu inteleg cum pot unele femei sa accepte. Mie imi este mult prea rusine, sunt prea pudica. Stiu despre ce este vorba, am experimentat, dar nu mi-a produs nicio satisfactie. Am sentimentul ca este ceva care mi se intampla, dar la care nu pot participa. Plus ca am sentimentul ca, orice as face, locul nu miroase perfect”, spune Carola, de 25 ani.
Ce spune Gerard Leleu: “Este vorba despre esenta feminitatii. Este modul in care o femeie se poate oferi total. De acea este oarecum dificil pentru multe, dar este foarte normal. Femeile isi percep cu multa acuratete sexul, iar acesta este unul din motivele reticentei. Ele trebuie sa stie ca emite feromoni care excita barbatul, care au efect afodisiac. Barbatilor le place si vor sa produca placere. Recomand femeilor sa fie mai receptive si sa guste din plin aceasta posibilitate. Sa se exploreze, sa se cunoasca, ca sa poata obtine maximum de placere”.
 

Vreau la mine in pat!


“O amica mi-a povestit experiente amoroase, consumate in alte locuri decat in confortul patului de acasa. Ce oroare! Pe plaja, sa am nisip peste tot, undeva intr-un lift... Groaznic! Eu nu pot decat la mine acasa”, spune, sincera, Cristina, de 31 de ani.
Ce spune Gerard Leleu: “A face dragoste in exterior sau in locuri care nu-ti sunt familiare este insolit si sunt multi aceea carora le place. Este un fel de fantasma. A face dragoste este o chestiune care tine de arta, care cere concentrare si atentie. Este foarte important sa gasesti cai prin care sa poti alunga rutina vietii intime. Daca exteriorul te sperie, poti incerca alte locuri din casa. Celebra masa din bucatarie, la baie, sub dus. Si dincolo de peretii casei sunt locuri picante: o camera de hotel, terasa unui bloc, o poiana cu flori sau pur si simplu o poiana”.
 

Niciodata in trei!


“Stiu ca este marea gaselnita a momentului. Este ultima moda, dar nu ma tenteaza deloc! Cred ca nici pe amicele mele! M-am gandit, dar cred ca ar fi o violare extrema a intimitatii mele, pe care nu as putea sa o accept” sustine Alexandra, de 27 ani.

Ce spune Gerard Leleu: “Este genul de fantasma la care subscriu barbatii si de care femeile se tem. Este o experienta care poate avea efecte negative asupra vietii de cuplu: poate exacerba gelozia sau gustul pentru o alta persoana. Daca accepti sa faci asa ceva, atunci trebuie sa fii sigura ca vrei asta, sa nu fii fortata si sa nu decida nimeni pentru tine. Poate fi o incercare de a inlatura monotonia, dar exista riscuri pe care trebuie sa le analizezi inainte”.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ada pe 19 Feb 2010, 19:19
    are dreptate

    e adevarat ca nu toate fetele adora sa faca dragoste!! dar motivul poate fi doar unu....NU A GASIT PERSOANA POTRIVITA.....si nu e nimic anormal....

    0
    1

  • floricik pe 23 Ian 2010, 12:36
    :)

    lu Alina de 26 de ani nu ii place sa faca sex oral.Oare de ce?E dragut sa ii simti penisul intre maini, buze, e dragut sa simti cum se intareste stiind ca tu esti cauza, te face sa te simti bn, sa stii ca poti sa-l dai la pamant cand vrei, sa il domini.Exact cum pe un barbat il excita ca noi fetele sa gemem asa simtim si noi cand ei o fac.Nu?

    0
    3

  • bianca pe 22 Nov 2009, 14:06
    Dar daca noi vrem?

    Daca noi fetele le propunem partenerilor nostrii sa facem sex in 3 , dar cu al treilea partener barbat, ei ar fi de acord? pentru ca din cate am observat cand vine vorba de sex in trei sunt doua femei si un barbat care se simte in al noualea cer , dar daca vrea si femeia sa simta acelasi lucru , ar fi oare barbatul de acord cu asta? Este foarte interesant ca noi ne simtim vinovate cand ei ne cer asta si nu putem sa o facem , dar ei ar putea oare?

    0
    1

  • anda pe 20 Nov 2009, 10:51
    :-)

    foarte ineresant

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod