Kate Moss: "Nimic nu are un gust mai bun decat senzatia de a fi slaba"

de Georgiana Dorobanțu, 19 Noiembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Kate Moss:

Kate Moss a fost acuzata ieri ca saboteaza munca celor care lupta impotriva anorexiei, incurajand adolescentele sa nu manance, potrivit thesun.co.uk.

Cei care militeaza impotriva cultului femeilor foarte slabe au fost socati cand au auzit motto-ul supermodelului: "Nimic nu are un gust mai bun decat senzatia de a fi slaba".

Declaratia fostului supermodel a devenit sloganul a milioane de persoane din intreaga lume care sufera de anorexie si bulimie.

Una dintre fostele anorexice care s-a alaturat luptei impotriva acestei tulburari alimentare a declarat: "Exista peste un milion de persoane care sufera din cauza tulburarilor alimentare numai in Marea Britanie. Este posibil ca declaratiile lui Kate Moss sa cauzeze si mai multe. Daca citesti unul dintre multele site-uri proanorexie vei vedea ca fetele acelea se dau in vant dupa astfel de sloganuri".

Katie, un model in varsta de 22 de ani a declarat: "Milioane de fete viseaza sa fie precum Kate Moss. Astfel de comentarii sunt socante si lipsite de responsabilitate".
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dana pe 26 Oct 2012, 21:18
    tulburari alimentare

    In 2012 s-a infiintat un grup de suport pentru cei cu probleme alimentare. Întâlnirile T.A.A. (Tulburari Alimentare Anonimi)au loc săptămânal în București, în fiecare marți la mănăstirea Radu Vodă (str. Radu Vodă, nr. 24 A, 040275, sect. 4, București) şi în Timişoara. Pentru informații vă rugăm să sunați la 0734514871 (Silvia) sau ne trimiteți un e-mail către taa.bucuresti@gmail.com

    1
    0

  • Andreea pe 26 Feb 2012, 11:21
    Eu sunt de acord cu declaratia ei

    Exista milioane de persoane care sunt anorexice, dar si zeci de milioane care sunt obeze. Poate ca aceasta declaratie e un impuls si pentru aceastea din urma.

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod