Dieta care face pielea frumoasa

In urma testelor facute in laboratoarele producatorilor de cosmetice Nude , Loreal si Clinique se poate spune ca unele alimente sunt capabile sa imbunatateasca calitatea pielii, in general, si a tenului in special.
In urma testelor facute in laboratoarele producatorilor de cosmetice Nude , Loreal si Clinique se poate spune ca unele alimente sunt capabile sa imbunatateasca calitatea pielii, in general, si a tenului in special.

Puse cap la cap, regulile dietei pentru o piele frumoasa insumeaza noua principii de baza. La acestea, se adauga ingrijirea zilnica a pielii si tenului, tratamentele cosmetice si, nu in ultimul rand, grija generala fata de tine si frumusetea ta.

Omega 3 si Omega 6 – specialisti in frumusete


Controleaza si regleaza consumul de grasimi. Grasimile sunt necesare pentru sanatea pielii, dar este esentiala calitatea si cantitatea lor, spun expertii de la Loreal. Grasimile trebuie consumate in cantitati mici si trebuie sa provina din surse vegetale. Raportul dintre omega 6 si omega 3 trebuie sa fie de 2 la 1. De cele mai multe ori, consumul uzual implica un raport de 15 la 1 ceea ce este daunator si sanatatii, si pielii tale. Omega 6 se gaseste in uleiul de floarea soarelui, in cea mai mare proportie, iar acest ulei este principala sursa de omega 6. O solutie pentru echilibrarea raportului este consumul limitat de ulei de floarea soarelui, o lingura la fiecare masa, si cresterea consumului de uleiuri bogate in omega 3, cum sunt uleiul de masline, de nuci sau a uleiului existent in fructele de avocado.
 

Dulciurile nu fac bine la piele


Carbohidratii din dulciurile rafinate sunt principala cauza a problemelor de natura inflamatorie. La aceasta, se adauga celulita si acneea. Dulciurile rafinate intretin acneea si o favorizeaza. Solutia: renunta la dulciurile rafinate si evitarea a tot ceea ce insemna carbohidrati care provin din surse albe. Este vorba despre zaharul alb rafinat, despre cartofi, in toate formele in care acestia poti fi preparati, si despre produsele de panificatie din faina alba (paine, foetaje, aluaturi).
 

Stresul si nervii dauneaza grav frumusetii


Testele efectuate de Clinique au aratat ca stresul si enervarea, chiar de scurta durata, fac foarte rau pielii. S-a dovedit ca exista un intreg lant hormonal care determina cresterea concentratiei de colesterol, reducerea cantitatii de insulina si o vasoconstrictie daunatoare, care se asociaza cu stresul si enervarea. Fiecare in parte, fac rau. Asocierea acestor fenomene iti afecteaza grav pielea si te imbatranesc.

Ciocolata neagra


Specialistii recomanda ciocolata neagra, pentru tineretea si frumusetea pielii tale. Dar nu orice fel de ciocolata. Cea mai buna alegere inseamna minim 75% cacao si fara creme sau umpluturi. Alege tabletele de ciocolata simpla, cu un continut mare de cacao. Este un energizant sanatos, o sursa de antioxidanti de foarte buna calitate si toate acestea intr-un pachet caloric mic.
 

Comentarii (15)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mura anabela pe 30 Apr 2010, 16:47
    dieta care face pielea frumoasa

    fetelor va recomand din toata inima sa folositi mastile exfoliante pentru fata de la planet spa, mie imi fac foarte bne de asemenea beti multa apa deoarece parul capata un luciu deosebit :D

    1
    0

  • alia pe 18 Mar 2010, 12:13
    Pentru@picica

    Am luat si pastile anticonceptionale si pastile de slabit, important este sa le administrezi la cateva ore diferenta.Pastilele de slabit sunt foarte bune dar dupa intreruperea lor va trebui urmata o dieta pentru mentinere ,exista riscul de a lua dublu in greutate .

    0
    0

  • picica pe 4 Mar 2010, 18:35
    pastile

    fetelor vreau sa va intreb ceva daca iau anticionceptionale si iau pastile de slabit pot sa nu-si faca efectul\?

    0
    0

  • picica pe 4 Mar 2010, 18:28
    bia

    sfatul meu e sa mai astepti nu sunt inpotriva pastilelor dar tu inca esti prea mica si organismul tau nu e dezvoltat

    0
    0

  • aspectulconteaza pe 19 Feb 2010, 14:14
    imi place

    foarte bun articolul. e important sa mancam sanatos pentru ca parul, pielea si unghiile sa fie mereu frumoase.

    0
    0

  • raluca pe 5 Feb 2010, 12:43
    adevarul despre slim down?????

    salut domnisoarelor si doamnelor, in ultimele 7 zile am tot citit despre slim down ,cate unele comentarii spun ca sunt foarte bune, altele spun ca nu este adevarat si se tot contrazic. acum 6 luni,ingrasandu-ma un pic din cauza sarcinii, m-am pun in cautarea celor mai bune patile de slabit..pe vremea aceea erau Super Slim, am comandat doua cutii,adevarul este ca sunt bune(nu f bune)ci doar bune. acum vad ca au aparul altele:slim down...dar au cam aceeasi compozitie ca si super slim. cu o luna in urma uitandu-ma la televizor,un program american pt fitness,am descoperit un alt produs, se numeste SLIMQUICK EXTREME;PASTILE(GEL) si PUDRA. daca intelegeti engleza sau aveti traducere in calculator, siste-ul este:www.slimquickextreme.com..nu l-am putut comanda de acolo pt ca este doar pt USA si CANADA, dar am putut comanda de pe www.drugstore.com, adevarul este ca acum am descoperit ceea ce cautam de mult... apropo:poti plati cu cardul sau transfer bancar. este SUPER BUNNN. da-ti un search despre acest produs,si ve-ti vedea cine-l foloseste...si asa va veti da seama cat este de bun!! va pup.

    0
    0

  • bia pe 1 Feb 2010, 19:39
    sall...

    buna..am 15 ani..si vr sa slabesc 7 kg..credeti k-mi pot dauna aceste pastile.??ce varsta aveti ?

    0
    0

  • be pe 14 Dec 2009, 13:18
    buna

    sunt bune slim down? vreau si eu informatii despre acest prudus pls ms moolt

    0
    0

  • anadeela pe 2 Dec 2009, 14:15
    buna

    intradevar exista pastile de slabit,dar dauneaza foarte mult la sanatate,si in primu rind nu este bine sa slabesti asa repede,totul trebuie facut cu cap

    0
    0

  • iulia88 pe 1 Dec 2009, 22:25
    am revenit

    Am mai slabit 2,nu-mi vine sa cred...

    0
    0

  • iulia88 pe 29 Nov 2009, 10:34
    buna

    Am inceput sa iau si eu slim down de 3 zile ,am slabit 1 kg la cantar,sunt foarte fericita sper sa dea rezultate in continuare.

    0
    0

  • yana pe 28 Nov 2009, 13:13
    da

    Da e f bun slimdown ,am inceput tratamentul de 6 zile si am slabit 2kg pana acum.este ok,toata viata mea am cautat metode pt slabit,am luat tot felul de pastile,am tinut cure drastice,ma bucur ca exist slim down si da asemenea rezultate

    0
    0

  • Lazy Cat pe 28 Nov 2009, 03:19
    laptele

    Vit D, calciul etc se poate obtine din diverse, inclusiv din pilule. Lapte contine hormoni si grasimi. La o evaluare mai atenta, laptele nu e recomandat. Poate doar adaugat in cada, impreuna cu spuma de baie!

    0
    0

  • lavinia pe 27 Nov 2009, 20:59
    si eu

    si eu am iau slim down si rezultatele sunt foarte bune...nu ma asteptam

    0
    0

  • lulu pe 25 Nov 2009, 11:24
    buna

    Eu va recomand pastilele slim down,am slabit cu ele 7kg in 20zile.Pentru a va informa va las siteul: www.slimdown.ro

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod