Dieta care face pielea frumoasa



Ca pestele in apa


Aici este vorba despre o dubla recomandare. Pe de o parte, este vorba de cantitatea de apa pe care o bei pe parcursul unei zile - minim doi litri (in care se include si laptele, si cafeaua, si ceaiurile, dar si farfuria cu supa), dar si consumul minim de peste dintr-o saptamana: 500 de grame. Asta ar insemna, in medie, doua - trei portii pe saptamana.

Patrick Holford, nutritionist renumit, sustine ca este recomandat, in cazul unei alimentatii deficitare la capitolul peste, uleiul de peste in capsule. Este vorba despre principiile active continute in carnea de peste, care nu se gasesc in niciunul dintre celelalte alimente si care sunt solutia eficienta, dar si la indemana, pentru a reduce riscurile afectiunilor inflamatrorii. Mai mult, acestea mentin la nivel optim membrana celulara, capacitatea de hidratare celulara, ceea ce in final nu face decat sa te faca sa te simti mai tanara, iar pielea ta sa arate stralucitor.

 

In continua miscare


Miscarea este un element care mentine fumusetea, tineretea si prospetimea tenului tau, dar si a pielii, in general. Experti ai Univesitatii Illinois din Chicago au dovedit ca sangele transporta componente care au efect tonic, care previn inflamatiile si au capacitati de reconstructie a tesuturilor la 30 de minute dupa o activitate fizica sustinuta, care a durat cel putin 15 minute. Efectele apar proportional si atunci cand este vorba despre o miscare fizica alerta, si atunci cand este vorba de o miscare mai lejera, cum ar fi, de exemplu, o plimbare.
Efectul este urmarea intensificarii schimburilor gazoase, care apar in cursul efortului. Beneficiile apar chiar si la un minimum de activitate fizica, adica 20-30 de minute, de trei ori pe saptamana.
 

Laptele – elixirul tineretii


Bea lapte! Sunt extrem de utile atat mineralele din lapte, cat si vitamina D pe care acesta o contine.Vitamina D este considerata una din vitaminele frumusetii si o conditie a sanatatii. Nutritionistii sustin ca, daca ai un regim de viata echilibrat, ai o greutate normala si un nivel normal al colesterolului, este indicat sa consumi lapte integral, nu lapte degresat. Grasimile continute in lapte sunt foarte bune pentru piele, au calitati antioxidante si efecte anti-inflamatorii.

Cantarul, amicul fumusetii


Greutatea este un criteriu esential. Grasimea depusa este cauza tuturor relelor, de la cosuri, la celulita, de la probleme generale ale pielii si articulatiilor, pana la vergeturi, piele lasata si inca multe altele. Un indice de masa corporala care sa fie in grafic, raportat la varsta si inaltimea ta, este garantia unui ten frumos.
 

Surse probiotice


Consuma iaurt natural! Este vorba despre iaurtul simplu, fara zahar, fara fructe si fara conservanti. Poti alege iaurtul adevarat, preparat in casa, sau analizand bine eticheta produselor pe care le cumperi. Pentru a fi in forma, frumoasa si sanatoasa, este nevoie de 200-400 de grame de iaurt pe zi!
 

Comentarii (15)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mura anabela pe 30 Apr 2010, 16:47
    dieta care face pielea frumoasa

    fetelor va recomand din toata inima sa folositi mastile exfoliante pentru fata de la planet spa, mie imi fac foarte bne de asemenea beti multa apa deoarece parul capata un luciu deosebit :D

    1
    0

  • alia pe 18 Mar 2010, 12:13
    Pentru@picica

    Am luat si pastile anticonceptionale si pastile de slabit, important este sa le administrezi la cateva ore diferenta.Pastilele de slabit sunt foarte bune dar dupa intreruperea lor va trebui urmata o dieta pentru mentinere ,exista riscul de a lua dublu in greutate .

    0
    0

  • picica pe 4 Mar 2010, 18:35
    pastile

    fetelor vreau sa va intreb ceva daca iau anticionceptionale si iau pastile de slabit pot sa nu-si faca efectul\?

    0
    0

  • picica pe 4 Mar 2010, 18:28
    bia

    sfatul meu e sa mai astepti nu sunt inpotriva pastilelor dar tu inca esti prea mica si organismul tau nu e dezvoltat

    0
    0

  • aspectulconteaza pe 19 Feb 2010, 14:14
    imi place

    foarte bun articolul. e important sa mancam sanatos pentru ca parul, pielea si unghiile sa fie mereu frumoase.

    0
    0

  • raluca pe 5 Feb 2010, 12:43
    adevarul despre slim down?????

    salut domnisoarelor si doamnelor, in ultimele 7 zile am tot citit despre slim down ,cate unele comentarii spun ca sunt foarte bune, altele spun ca nu este adevarat si se tot contrazic. acum 6 luni,ingrasandu-ma un pic din cauza sarcinii, m-am pun in cautarea celor mai bune patile de slabit..pe vremea aceea erau Super Slim, am comandat doua cutii,adevarul este ca sunt bune(nu f bune)ci doar bune. acum vad ca au aparul altele:slim down...dar au cam aceeasi compozitie ca si super slim. cu o luna in urma uitandu-ma la televizor,un program american pt fitness,am descoperit un alt produs, se numeste SLIMQUICK EXTREME;PASTILE(GEL) si PUDRA. daca intelegeti engleza sau aveti traducere in calculator, siste-ul este:www.slimquickextreme.com..nu l-am putut comanda de acolo pt ca este doar pt USA si CANADA, dar am putut comanda de pe www.drugstore.com, adevarul este ca acum am descoperit ceea ce cautam de mult... apropo:poti plati cu cardul sau transfer bancar. este SUPER BUNNN. da-ti un search despre acest produs,si ve-ti vedea cine-l foloseste...si asa va veti da seama cat este de bun!! va pup.

    0
    0

  • bia pe 1 Feb 2010, 19:39
    sall...

    buna..am 15 ani..si vr sa slabesc 7 kg..credeti k-mi pot dauna aceste pastile.??ce varsta aveti ?

    0
    0

  • be pe 14 Dec 2009, 13:18
    buna

    sunt bune slim down? vreau si eu informatii despre acest prudus pls ms moolt

    0
    0

  • anadeela pe 2 Dec 2009, 14:15
    buna

    intradevar exista pastile de slabit,dar dauneaza foarte mult la sanatate,si in primu rind nu este bine sa slabesti asa repede,totul trebuie facut cu cap

    0
    0

  • iulia88 pe 1 Dec 2009, 22:25
    am revenit

    Am mai slabit 2,nu-mi vine sa cred...

    0
    0

  • iulia88 pe 29 Nov 2009, 10:34
    buna

    Am inceput sa iau si eu slim down de 3 zile ,am slabit 1 kg la cantar,sunt foarte fericita sper sa dea rezultate in continuare.

    0
    0

  • yana pe 28 Nov 2009, 13:13
    da

    Da e f bun slimdown ,am inceput tratamentul de 6 zile si am slabit 2kg pana acum.este ok,toata viata mea am cautat metode pt slabit,am luat tot felul de pastile,am tinut cure drastice,ma bucur ca exist slim down si da asemenea rezultate

    0
    0

  • Lazy Cat pe 28 Nov 2009, 03:19
    laptele

    Vit D, calciul etc se poate obtine din diverse, inclusiv din pilule. Lapte contine hormoni si grasimi. La o evaluare mai atenta, laptele nu e recomandat. Poate doar adaugat in cada, impreuna cu spuma de baie!

    0
    0

  • lavinia pe 27 Nov 2009, 20:59
    si eu

    si eu am iau slim down si rezultatele sunt foarte bune...nu ma asteptam

    0
    0

  • lulu pe 25 Nov 2009, 11:24
    buna

    Eu va recomand pastilele slim down,am slabit cu ele 7kg in 20zile.Pentru a va informa va las siteul: www.slimdown.ro

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod