Nici la sex cu gonflabile nu suntem campioni!

Potrivit unui studiu, austriecii fac sex cel mai des dintre europeni, spaniolii se dau în vânt după orgii, iar francezii stau cel mai bine din Europa la capitolul "amor cu păpuşi gonflabile sau cu vibratoare".
Speram ca noi românii măcar la capitolul sex să fim campioni. Nici de data asta nu ne-a ieşit!

Potrivit unui studiu, austriecii fac sex cel mai des dintre europeni, spaniolii se dau în vânt după orgii, iar francezii stau cel mai bine din Europa la capitolul "amor cu păpuşi gonflabile sau cu vibratoare". Conform studiului "C-Date", citat de ziarul "Bild", unul din doi francezi cu vârsta cuprinsă între 18 şi 60 de ani, deţine o jucărie sexuală acasă: 52% din femei au propriul vibrator, în timp ce 49% din bărbaţi au făcut sex cu păpuşi gonflabile.

Dacă 67% din austriecii fac sex cel puţin o dată pe săptămână, grecii, din varii motive, fac amor cel mult o dată la şapte zile, iar suedezii şi spaniolii sunt înnebuniţi după sexul în grup.

Curios este faptul că în noiembrie 2010, românii erau declaraţi campioni la sex. Barbaţii din România au avut 12,4 contacte sexuale în luna octombrie 2010, depăşindu-i pe slovaci, cehi şi turci, care au avut sub 10, potrivit unui studiu realizat în 9 ţări din Europa de Est. Anul trecut, româncele erau pe locul al doilea la capitolul frecvenţă de partide de sex, după rusoaice.

Se pare că s-au schimbat multe în 3 luni în viaţa de cuplu a românilor...
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • I_Rationalul pe 13 Feb 2011, 10:50
    Criza mareeee!

    Nu vi se pare normal? Ca romanca ce poti sa spui decat "si f...tuta si cu banii luati!"

    0
    2

  • ssamara20 pe 13 Feb 2011, 01:00
    ...

    dragostea trece prin stomac, asta e cum sa fim campioni la gonflabile pe criza asta? :))

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod