Jucării sexuale pentru începători. Ce să alegi din sex-shop

Să iniţiezi jocuri sexuale în dormitor poate fi o adevărată provocare. Deşi îţi poate părea dificil să-i propui iubitului să experimentaţi, merită efortul. Jucăriile sexuale pot fi salvarea de la rutină. Însă, pentru început, nu trebuie să vă aventuraţi să încercaţi lucruri complicate. Iată câteva produse simple, dar care promit plăceri uriaşe. Merită încercate!

Inelul pentru penis
Este o jucărie în formă de O care se aşază la baza penisului pentru a restricţiona fluxul de sânge. Această jucărie oferă erecţii mai tari şi de durată mai mare. Cele mai multe inele oferă şi accesorii pentru stimularea clitorisului în timpului penetrării, iar unele au chiar un sistem de vibraţie care îţi provoacă ţie multă plăcere în timp ce inelul îi prelungeşte partenerului erecţia.

Fluturele
Este un vibrator de dimensiuni mici care poate stimula interior, dar şi clitoridian. Forma de fluture nu numai că îl face simpatic pentru doamne şi domnişoare, dar şi eficient. Forma dispozitivului permite stimularea întregii suprafeţe a vaginului, a clitorisului şi a labiilor. Îl poţi purta sub haine, sau îl poţi folosi în preludiu cu iubitul tău.

Vibratorul pentru amândoi
Dacă vrei o jucărie sexuală care să vă ofere ambilor plăcere, atunci încearcă un vibrator dublu. Acestea se desfac în două părţi distincte, unul pentru stimulare clitoridiană, iar celălalt stimulează testiculele.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Roxana pe 17 Feb 2015, 15:45
    Jucarii sexuale potrivite

    Nu cred ca exista jucarii erotice pentru incepatori si pentru avansati, ci exista jucarii pentru necesitatile fiecaruia si dimensiunea fiecaruia. Sunteti de acord cu mine?

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod