Modă. Cum să porţi cu stil căciuli şi berete în această iarnă. 50 de idei

Îţi îngheaţă urechile pe timpul iernii, dar preferi să mori de frig decât să porţi o căciulă care te dezavantajează? Descoperă câteva trucuri pentru a-ţi acoperi capul pe vreme rece, fără să faci compromisuri în ceea ce priveşte lookul.
În primul rând va trebui să-ţi faci o colecţie de căciuli în trend. Cel mai intens folosit model în prezent este căciula supradimensionată, purtată atât de des de starurile de la Hollywood şi de vedetele din întreaga lume. 

Poartă denumirea de "beanie" şi este perfectă pentru un look relaxat. Supermodelul Cara Delevingne are o adevărată obsesie pentru acest tip de căciulă, dar şi staturi precum Beyonce, Jessica Alba sau Fergie o poartă des.
Căciula beanie este mai lungă decât ar fi necesar, ceea ce o face să "curgă" în partea din spate.
Atunci când o porţi trebuie să-ţi laşi fruntea liberă şi să-ţi tragi părul în faţă, de o parte şi de cealalta a feţei.


Pentru un stil ceva mai elegant, încearcă o beretă sau căciulă cu formă clasică, dar accesorizate într-un mod inedit, cu cristale, paiete, pene, lanţuri etc.


Dacă eşti suficient de îndrăzneaţă, poţi purta căciuli cu ciucuri voluminoşi, pe cele în culori neon sau unele cu mesaje interesante. 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod