Între fizic şi emoţional: Cum să ai orgasm cu iubitul tău!

Doar 30% din femei simt că sexul le provoacă suficientă plăcere cât să aibă orgasm. Restul femeilor pot avea şi ele orgasm, dar au nevoie de stimularea potrivită, fie că ţine de planul

Doar 30% din femei simt că sexul le provoacă suficientă plăcere cât să aibă orgasm. Restul femeilor pot avea şi ele orgasm, dar au nevoie de stimularea potrivită, fie că ţine de planul fizic, fie că ţine de cel emoţional. Sexologii Gail Saltz şi Drew Pinsky îţi oferă sfaturi preţioase despre ce poţi face ca să atingi extazul în timpul sexului!

Aşadar, dacă vrei să ai orgasm, dar nu reuşeşti, sau îţi este foarte greu să ajungi la el, iată sugestiile doctorului Gail Saltz:

După ce înveţi să ai orgasm singură, prin masturbare, şi realizezi că nu e nimic în neregulă cu tine, vei fi mult mai încrezătoare în pat cu iubitul, este de părere sexologul.

Ar trebui să alternezi mai multe practici sexuale în timpul preludiului: atingeri intime, sex oral sau chiar stimularea cu un vibrator te pot excita suficient de tare cât să ai orgasm în timpul sexului. În plus, 60% din femei nu pot avea orgasm fără stimulare clitoridiană. Atât în timpul preludiului, cât şi în timpul sexului ar trebui să-ţi atingi clitorisul fără reţineri şi să-l rogi şi pe iubitul tău să o facă.

Un ultim sfat din partea sexologului este să-ţi antrenezi imaginaţia cât mai mult în timpul sexului. O partidă fantezistă de sex îţi va provoca acei fiori de care ai nevoie ca să urci pe culmile orgasmului.

Doctorul Drew Pinsky te învaţă cum să ai orgasm cu un bărbat şi pune accentul pe legătura dintre parteneri:

În primul rând concentrează-te pe legătura sentimentală care vă uneşte şi încearcă să creezi intimitate între voi doi. Ar trebui să înţelegi că iubitul tău nu-ţi poate citi gândurile, aşa că vorbeşte cu el în timpul sexului despre ce simţi şi ce ai nevoie. Nu ar trebui să ai reţineri, căci bărbaţii îşi doresc să-şi satisfacă partenera în totalitate, precizează sexologul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod