5 trucuri ca să-l înnebuneşti de plăcere cu sânii tăi

În ultimele postări pe blog ţi-am împărtăşit trucuri care să-ţi aducă satisfacţia în pat, aşadar, am vorbir mai mult despre plăcerea noastră, a femeilor. A sosit momentul să ne mai

În ultimele postări pe blog ţi-am împărtăşit trucuri care să-ţi aducă satisfacţia în pat, aşadar, am vorbir mai mult despre plăcerea noastră, a femeilor. A sosit momentul să ne mai gândim şi la ei, la bărbaţii din viaţa noastră... Dacă ai uitat să-ţi mai surprinzi plăcut iubitul, mai jos găseşti câteva trucuri fierbinţi de tot cu care sigur îl vei înnebuni de plăcere şi partea bună e că n-ai nevoie decât de două lucruri... sânii tăi! :-)

Se ştie că bărbaţii adoră sânii. Şi nu mă refer la sânii mari. Potrivit unui studiu publicat de "The Sun", unul din trei bărbaţi preferă sânii mici, iar 22% dintre ei ezitau în a-şi alege o parteneră cu sâni mari.

Aşadar, indiferent de cupa sutienului, iubeşte-ţi sânii şi atrage-l pe iubitul tău cu ei! Iată 5 moduri sexy prin care să-l inciţi cu sânii tăi:

1. Surpriză neaşteptată

Sigur va fi intrigat, dacă îi spui că i-ai pregătit o surpriză chiar în decolteu. Poate fi un bileţel cu o sugestie erotică, te îndeamnă experţii de la thefrisky.com.

2. Atrage-i atenţia

Poartă prin casă un tricou deschis la culoare, dintr-un material subţire, prin care să ţi se distingă clar forma sânilor şi sfârcurile. Crede-mă, nu va rămâne indiferent acestei imagini! Iar dacă pui o melodie antrenantă şi începi să dansezi prin casă, poate fi preludiul perfect pentru amândoi!

3. Sexy la duş

Sânii uzi sunt şi mai ademenitori pentru bărbaţi, aşa că încearcă această mişcare seducătoare când eşti la duş. Cheamă-l în baie pe motiv că ai uitat să-ţi iei un prosop şi lasă-l să te suprindă în timp ce-ţi masezi sânii cu nişte spumă. Iar dacă ai în baie o cabină de duş, lipeşte-ţi sânii de geamul transparent şi-i vei oferi o imagine foarte erotică.

4. Mişcarea care încinge atmosfera

Urcă la el în poală şi sărută-l de câteva ori pe gât, după care ridică-te, astfel încât să ajungi cu bustul la faţa lui... Reacţia lui va da startul unei partide de sex mult mai pasionale...

5. Orgasmul antibebe, dar super hot

În cazul în care nu concepeţi un copil, ce sens are ca iubitul tău să termine de fiecare dată în  modul clasic, deci în interiorul vaginului? În cazul în care folosiţi prezervativul, sigur i-ar face plăcere să şi-l dea jos pentru a ejacula pe bustul tău. Un masaj senzual cu sânii reprezintă cu siguranţă o manieră inedită de stimulare, care îi va oferi un altfel de orgasm. Merită încercat!

Citeşte mai multe despre cum poţi fi sexy chiar dacă ai sânii mici AICI.

Următoarea postare pe blog va fi pe data de 6 decembrie!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod