Cum face curăţenie, aşa face şi sex!

Draga mea, înainte să vă cuibăriţi în pat, pune-l mai întâi să facă puţină curăţenie. "O femeie care îşi doreşte să vadă cum o va trata un bărbat în timpul sexului, ar trebui

Draga mea, înainte să vă cuibăriţi în pat, pune-l mai întâi să facă puţină curăţenie. "O femeie care îşi doreşte să vadă cum o va trata un bărbat în timpul sexului, ar trebui să-i observe modul în care face curăţenie prin casă", precizează psihologul Donna Dawson, care a studiat stilul în care fac curat bărbaţii şi i-a împărţit în 5 categorii.

Vezi în ce categorie se înscrie iubitul tău şi află cât de harnic va fi în pat cu tine!

1. Grăbitul: bărbaţii din această categorie fac curăţenie mai degrabă de mântuială, într-o mare grabă, lăsând în urmă pete de murdărie sau praf. Sunt nerăbdători, ambiţioşi şi lucrează în viteză. În plan sexual această categorie de bărbaţi preferă sexul spontan şi pasional. Te va lua pe sus şi te va duce în dormitor, acolo unde va fi într-o cursă contracronometru până la orgasm.

2. Tipicarul: bărbaţii din această categorie sunt foarte atenţi la detalii. Au deja un sistem bine pus la punct de a face curăţenie şi nu lasă niciun colţişor nefrecat. Preferă să petreacă mai mult timp cu mopul în mână, dar casa să fie impecabilă! Aceşti bărbaţi sunt precauţi şi de încredere, iar în plan sexual, au calitate rară: răbdarea! Nu va pune presiune pe tine dacă nu ai chef de sex şi nici nu se va grăbi să te înşele.

3. Profitorul: bărbaţii din această categorie apelează la curăţenie, în special când se simt stresaţi şi se folosesc de activitatea fizică pentru a se elibera de tensiune. În acest fel fac ceva şi util şi plăcut. În plan sexual aceşti bărbaţi văd sexul ca pe o manieră de a se deconecta, aşa că l-ar face în orice clipă a zilei. Va face tot posibilul să te satisfacă în timpul actului sexual.

4. Visătorul: bărbaţii din această categorie încep să facă curăţenie, dar pe parcurs se iau cu alte tentaţii de moment şi uită că mai aveau treabă de făcut prin casă. Aceşti bărbaţi adoră să fie în lumea lor, sunt foarte absorbiţi de propria persoană, iar în plan sexual pot părea prea detaşaţi, ca şi cum au intrat în transă şi nu mai remarcă nimic în jurul lor. Nu-i o problemă, dacă i te alături şi tu.

5. Protestatarul: bărbaţii din această categorie ripostează ori de câte ori vine vorba de curăţenie. Decât să dea cu aspiratorul, preferă să se certe ore-n şir cu iubita. Iar când se urnesc din loc, în mod deliberat, nu fac bine curăţenie, ca să fie scutiţi data viitoare. Aceşti bărbaţi adoră sexul, dar nu vor să depună mari eforturi pentru a-şi aduce partenera la orgasm. De multe ori preferă să stea pe spate şi să nu facă nimic.

Ce părere ai de studiul psihologului? Se regăseşte iubitul tău în vreuna din descrieri? :-)

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod