Experţii au decis: E bine pentru relaţie să ai fantezii cu alţi bărbaţi!

Avem liber la fantezii murdare cu şi despre alţi bărbaţi în afară de iubiţii noştri. Înainte să roşeşti, lasă-mă să-ţi zic că aproximativ 90% din femei s-au gândit la alt bărbat în

Avem liber la fantezii murdare cu şi despre alţi bărbaţi în afară de iubiţii noştri. Înainte să roşeşti, lasă-mă să-ţi zic că aproximativ 90% din femei s-au gândit la alt bărbat în timp ce făceau sex cu iubitul, potrivit unui studiu realizat de psihoterapeutul Brett Kahr pe 20.000 de adulţi.

Fantezia care implică alte persoane decât persoana iubită este cea mai comună în rândul adulţilor, potrivit studiului citat. Alte statistici ne anunţă că 41% din femei se gândesc la iubitul altei femei, 39% au fantezii cu un coleg de muncă, iar 25% se gândesc la un star de cinema.

Dacă şi ţie ţi s-a întâmplat să visezi cu ochii deschişi la alt bărbat în afară de iubitul tău, află că acest lucru este perfect normal. Jane Greer, doctor sexolog, precizează că aceste fantezii, nu numai că sunt fireşti, dar ele pot aduce şi unele beneficii în viaţa de cuplu!

"Când creezi o fantezie care implică un alt bărbat decât iubitul, pe care îl consideri atrăgător şi care, în mintea ta, e foarte atras de tine, te vei simţi sexy şi dornică de acţiune în aşternut. Aceasta este starea de spirit cu care să începi o partidă de sex cu iubitul tău! Sexul va fi mai distractiv pentru amândoi. Per total, fanteziile îţi pot dinamiza viaţa sexuală de cuplu. Trebuie doar să ai grijă ca ele să rămână la stadiul de fantezie şi să nu existe dorinţa de a le materializa."

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod