Bărbaţii adoră lubrifiantul! 3 motive ca să începi să-l foloseşti cu iubitul tău

Îţi sare în ochi, fie că eşti la farmacie sau la casă, în hipermarket. În general, lubrifiantul e pus la vedere. Să-l analizeze bine orice om care aşteaptă la o coadă. Deşi este atât de

Îţi sare în ochi, fie că eşti la farmacie sau la casă, în hipermarket. În general, lubrifiantul e pus la vedere. Să-l analizeze bine orice om care aşteaptă la o coadă. Deşi este atât de accesibil, câte dintre noi cerem şi un lubrifiant când ajungem la casa de plată? De cele mai multe ori ne alegem doar cu paracetamoale sau pachete de gumă.

Lubrifiantul poate fi o lovitură sub centură pentru reprezentantele sexului frumos. "Adică, de ce aş avea eu nevoie de un lubrifiant artificial, când ma descurc destul de bine şi pe căi naturale?!"

Ţi se pare că dacă apelezi la un lubrifiant ai o problemă? Specialiştii ni-l recomandă pentru îmbunătăţirea actului sexual, pentru intensificarea plăcerii, nu pentru tratarea unor disfuncţii sexuale, care, necesită, de fapt, un tratament mai complex. Foloseşte-l împreună cu iubitul tău, căci lubrifiantul vă aduce numeroase beneficii. Pe lângă faptul că ţie îţi accentuează senzaţiile de plăcere, află că el îţi satisface în egală măsură şi partenerul.

Sexologul Joe Kort îţi oferă 3 motive pentru care bărbaţii adoră lubrifiantul şi ar vrea să-l folosească mai des cu iubita:

1. "Previne momentele stânjenitoare"

Ca femeie, poţi avea unele probleme cu lubrifierea din motive variate: ai început partida de sex fără prea mult chef, schimbaţi des poziţiile de sex sau poate că actul sexual se întinde pe o perioadă mai lungă de timp etc.În astfel de cazuri, normal că ne atenţionăm iubiţii şi le zicem s-o ia mai încet... Bărbaţii şi-ar dori să nu le fie tăiat elanul astfel... Totuşi, cui nu i-ar plăcea să facă sex fără prea mult preludiu, în multe poziţii şi, dacă se poate, totul să dureze până în zorii zilei? Iată de ce e bine să foloseşti lubrfiant, în mod preventiv, desigur!

2. "Face sexul mai intens şi jucăuş"

Când zonele voastre intime sunt bine lubrifiate, atingerea dintre ele devine un izvor profund de plăcere. Lubrifiantul intensifică plăcerea de ambele părţi! Erotismul unui masaj cu lubrifiant sau al unei partide în care schimbaţi des poziţiile, fii sigură că atrage orice bărbat!

În plus, ar trebui să ştii că atunci când nu te simţi suficient de lubrifiată, şi iubitul tău simte un disconfort.

3. "Prelungeşte erecţia"

Lubrifiantul îi dă unui bărbat mai mult spaţiu de joacă, contactul dintre penis şi vagin fiind mai redus, ceea ce înseamnă că ejacularea nu se va petrece atât de repede. Erecţia rezistă, sexul devine mai senzual, mai confortabil pentru amândoi şi vă dă ocazia să vă conectaţi la un nivel mai profund, pentru mai mult timp!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod