Descifreaza enigmele orgasmului

Iata rezultatele unor studii care iti elucideaza noi mistere ale marelui "O"
Orgasmul... Cum l-ai descrie tu? Placerea maxima obtinuta in timpul actului sexual? Acel "Aaahhh, Uuuhhh, Ooohhh" pe care ni-l dorim de fiecare data cand facem dragoste? Este foarte greu de exprimat in cuvinte, pentru ca difera de la persoana la persoana, de la o experienta erotica la alta.

Punctul de plecare este dorinta sexuala, iar daca "posezi" o astfel de dorinta, marele "O" poate fi atins.

Daca la barbati orgasmul nu este o problema atat de delicata, pentru ca majoritatea reusesc sa atinga culmea placerii mai usor decat partenerele lor, la femei este mai dificil.

In mod sigur, barbatii si femeile sunt doua fiinte total diferite, care functioneaza dupa diferite reguli. Potrivit unor studii de specialitate, 10-20% dintre femei afirma ca nu au avut niciodata orgasm. Ar trebui sa ne mire acest lucru? Iata care sunt rezultatele unor studii ce au ca tema orgasmul Evelor:


Marele "O" vine cand iubesti...


Studii facute de cercetatori de la Universitatea din Geneva pe cateva zeci de femei indragostite "pana peste urechi" au ajuns la concluzia ca activarea organelor sexuale feminine este in buna masura influentata de creier.

Cu cat femeia este mai indragostita, cu atat sansele de a avea mai multe orgasme sunt... mai multe.  


Barbatii bogati ofera femeilor mai multe orgasme


Oamenii de stiinta au descoperit ca placerea cu care femeile fac dragoste este direct proportionala cu marimea contului bancar al partenerului. Cine s-ar fi gandit la asta? Cu cat partenerul este mai bogat, cu atat femeia are mai multe orgasme.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adriana pe 9 Aug 2009, 02:07
    nu cred ca e vorba de iq

    normal ca daca esti o femeie necultivata si ai stat toata viata cu gainile si alte oratanii, nu te poti gandi la orgasm. am auzit multe femei de la tara spunand ca ele nu stiu ce este orgasmul.aici nu este vorba de iq, ci de educatie. doamna elena, aveti acelasi mod de a lega cuvintele precum o facea profesoara mea de limba romana din liceu care este cam de aceeasi varsta cu dumneavoastra

    0
    0

  • elena pe 5 Aug 2009, 12:31
    IQ-ul feminin, reabilitat!

    Da,sunt de acord cu tot am citit! Am 60 de ani si pot scrie, si eu, o carte despre viata intima, cu toate etapele si picanteriile sale! Un lucru este cert: totate activitatile si senzatiile noastre au LOCATIE in CREIER ! Deci, o femeie care are in creier toate 'sertarasele' date de Tatal Ceresc, inclusiv cel intim si il cultiva, este fericita in DORMITOR toata viata! Mai ales, cand scapa de period si de grija copiilor! Ramane numai cu SOTUL ei, care ani de zile, a asteptat-o "la cotitura"! Cu aceasta ocazie, ar fi bine sa inteleaga, si BARBATII, ca femeia cu un IQ de invidiat este BUNA in toate DOMENIILE! Nu asa cum gabdesc ei ca...daca e prea cufundata in STIINTA si in NORMALITATE, habar n-are sa fericeasca si sa coloreze viata unui MASCUL! Fiasco total in gandirea voastra, dragi barbati! Ar fi culmea sa fie dobitoaca, taman ACOLO, unde ii e, si ei ...BINE! O ignoranta, o individa cu IQ-ul gainilor, nu stie nici sa-si faca toaleta intima s.a.m.d.! Este o parere exersata in timp langa un barbat de miliarde! SOTUL meu minunat, CARE M-A IUBIT SI MA IUBESTE - DE 34 DE ANI - , CA PE FIII NOSTRI, ADICA ZI DE ZI, SI MAI MULT, PANA VA PUNE TARANA PE EL! [ E valabila, normal, si reciproca !] Neadevarat de BINE!

    0
    0

  • asiral pe 5 Aug 2009, 12:25
    pt eva cristina

    inteligenta emotionala nu inseamna inteligenta dobandita prin studiu... poti sa ai 3 facultati si sa nu stii sa interactionezi cu cei din jur, sa socializezi, sa stii si sa apreciezi o gluma, sau sa te descurci in niste situatii delicate....pe scurt: sa-ti mearga mintea!! si asta e ceva genetic ;))

    0
    0

  • annik pe 5 Aug 2009, 10:48
    satisfaction poll

    //....la polul opus situandu-se, cum era de asteptat, asiaticii//... exprimarea va apartine sau se datoreaza traducerii? parca din Asia vine Camasutra, si tot parintii ei sunt detinatorii celor mai desavarsite tehnici erotice... Pe ce va bazati cand spuneti ca era de asteptat ca asiaticii sa fie pe ultimul loc la satisfactie?

    1
    0

  • eva cristina pe 5 Aug 2009, 10:00
    cam asa este...

    inteligenta emotionala.....duce la inteligenta sexuala?pai daca suntem inteligenti avem o facultate...dar nu avem noroc in dragoste si suntem putin mai timizi in a ne face relatii...inseamna ca nu avem inteligenta emotionala?deci nu avem nici inteligenta sexuala...

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod