Da-i exact ceea ce isi doreste

Oricat de mult s-ar discuta despre sex, se pare ca acesta tinde sa ramana un subiect inepuizabil si de actualitate. Indiferent daca ti-ai inceput viata sexuala...

Oricat de mult s-ar discuta despre sex, se pare ca acesta tinde sa ramana un subiect inepuizabil si de actualitate. Indiferent daca ti-ai inceput viata sexuala de foarte putin timp sau te poti considera deja o experta in pat, niciodata nu este prea tarziu sa afli noi informatii despre ceea ce se intampla doar intre tine si el.

1) Cum iti poti da seama daca il satisfaci?
Orice ai face, nu te baza numai pe taria penisului sau! Daca este nervos (si cine nu ar fi daca ar reusi in cele din urma sa fie in pat cu o zeita ca tine!), se va concentra exagerat de mult asupra erectiei sale. Asa cum a rezumat perfect un prieten de-al meu, erectiile sunt ca mersul pe bicicleta: opreste-te si concentreaza-te asupra lui prea mult si vei cadea garantat.

Mai bine cauta (priveste si asculta) alte semne care sa-ti arate mai clar ca este excitat. Respira repede si superficial? Pielea de pe corp ii este usor rosie sau rozalie? Tine buzele intredeschise?

2) Fii atenta la distanta dintre corpurile voastre
Daca se apropie de tine si se impinge mai tare, vrea o atingere mai profunda/mai puternica/mai constienta. Daca da inapoi, inseamna ca ai fost prea dura sau prea rapida (sau este pe punctul de a-si pierde controlul si nu vrea sa se predea chiar acum).

3) Unora dintre barbati le plac femeile care fac in pat pe inocentele, altii isi doresc sa refaca in intregime filmul lor porno preferat. Faceti-va un imens bine si nu incercati sa intrati prea mult in detaliile acestei predilectii - este in foarte mare masura imposibil de controlat. Trasaturile noastre sexuale sunt programate de la varste foarte fragede.

Poate ca pe cand era mic si se juca in gradina, in cel mai inocent mod, vecina de alaturi a pus la cale o prezentare fetisista de ciorapi de dama, intinzandu-si dresurile spalate pe sarma sau oferindu-i privelistea celor pe care le purta pe ea.

El nu-si va aminti ca prima sa experienta sexuala a fost complet bulversanta, constand in privelistea de sub fusta doamnei cutare, dar ii va placea la nebunie sa te priveasca in timp ce defilezi cu boxerii lui pe tine.

4) Transforma dezbracatul intr-o forma de arta. Sa pari ca te afli intr-o lume a ta, dar de fapt sa fii complet constienta de trupul tau, astfel incat sa arati superb!

5) Fii egoista. Trateaza-l ca pe un obiect folosit pentru propria-ti placere. Incaleca-l, da-ti chiloteii intr-o parte si directioneaza-i cu mana capul penisului catre clitorisul tau. Freaca-l de el. Obtine un orgasm ultraegoist, dupa care, in ultima parte a acestuia, lasa-te in jos, in penisul lui - nu pentru a-i oferi si lui placere, ci pentru a-ti prelungi orgasmul. (Crede-ma, nu se va plange.)

6) S-o faci pe sefa. Stabileste tu ce si cum, initiaza si opreste actiunea schimband ritmul si locul. Urca-te pe el, apoi da-te jos, dupa care condu-l in alta camera si impune o alta pozitie.

7) Nu-ti fie rusine. Extrem de multe femei se simt stanjenite atunci cand sunt dezbracate - ai curajul de a fi altfel! Arata-i ca esti mandra de ceea ce ai. In loc sa te rusinezi de goliciunea ta si sa-ti strangi picioarele atunci cand el admira privelistea, mai bine departeaza-le la maximum. Masura de siguranta pe care o poti lua este sa ii urmaresti privirea in timp ce faci asta...

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • raluca oprea pe 31 Mar 2009, 13:13
    misto

    ce sa zic ??e tare site-ul chiar ma bucur ca ma poate invata cineva chestiile astea p care nu le poti discuta cu oricine e cool s invat qm s imi fc iubitu s moara d placere va multumesc k sunteti buna

    0
    0

  • dia pe 30 Dec 2008, 21:46
    hey:*

    Felicitari celor care s'au decis sa creeze site'ul acesta. Unor fete le prind chiar bine..ma includ:)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod