Cum să-i refuzi avansurile sexuale fostului iubit. Află ce trebuie să faci!

Dacă fostul iubit mai vrea o noapte cu tine, riști să deschizi din nou răni emoționale care sunt aproape de vindecare. Nu te abate de la deciziile tale și află cum să-i refuzi avansurile sexuale fostului iubit, într-un mod politicos, dar categoric.

Indiferent dacă vrei să mai fii sau nu prietenă cu fostul după o despărțire, sexul după încheierea relației este rareori o idee bună. Dacă simți că nu-ți dorești acest lucru sau că va avea efecte negative asupra încercării tale de a merge mai departe, este important să-l refuzi corect de la început, dacă vrei să scapi de alte avansuri sexuale venite din partea fostului iubit.

Nu ceda nici măcar o dată

Dacă ai făcut o dată sex după despărțire, va înțelege că poate să te convingă și va insista și mai mult a doua sau a treia oară. Cere suport moral din partea prietenelor pentru a trece peste tentație ca să nu cedezi nici măcar o dată. Chiar dacă ți-e dor de el, când ești convinsă că relația nu poate continua, nu este indicat să faci sex cu el, deoarece astfel treci mai greu peste relație.

Adu-i aminte de motivele despărțirii

Uneori, tot ce are nevoie să audă pentru a renunța la orice avans sexual este motivul despărțirii. Situația poate fi mai dificilă atunci când v-ați despărțit pentru că tu l-ai înșelat, dar nu este bine să cedezi nici în această situație. Când el mai vrea în continuare să fie cu tine, iar tu vrei doar sex, nu este corect să-i prelungești suferința.

Explică-i consecințele

Dacă faci sex din nou cu fostul iubit, amândoi veți regresa emoțional și veți întâmpina dificultăți în găsirea unui partener nou. Explică-i acest lucru, adăugând un îndemn către viitor.

Nu-ți pierde răbdarea

Când insistențele lui continuă, îți poți pierde ușor răbdarea, iar situația poate degenera într-o ceartă urâtă, dincolo de care nu mai există șansa unei relații civilizate. Încearcă să-ți păstrezi calmul, chiar dacă te irită foarte mult avansurile sexuale ale fostului iubit.

Minte-l cu privire la o nouă relație

Dacă vrei să închei rapid orice discuție cu privire la acest subiect și a trecut cel puțin o lună de la despărțire, spune-i că ai început o nouă relație. Acest lucru poate fi imboldul necesar pentru fostul iubit de a privi înainte și de a renunța la încercările de a te convinge să revii în patul lui.

Spune-i că pune în pericol prietenia

Atunci când ții cu adevărat la el și speri că vei avea o relație de prietenie, explică-i cum aceste avansuri sexuale pun în pericol prietenia prezentă sau viitoare. Dacă pune preț pe această relație cu tine, va renunța la avansurile nedorite. Dacă alege să continue, atunci te-ai convins că nu mai poate exista o prietenie între voi, din moment ce el își pune propriile dorințe pe primul loc, cu o lipsă de considerație totală față de dorințele tale.

Rupe complet legătura cu fostul iubit

Când toate încercările tale de a-l respinge politicos au eșuat, mai ai la îndemână o singură cale de acțiune. Rupe complet legătura cu fostul iubit, cel puțin temporar. Nu-i mai răspunde la telefon sau la mesaje și lasă-l să treacă peste perioada în care nu vrea să înțeleagă că nu mai vrei să faci sex cu el.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • monica pe 4 Ian 2013, 17:38
    mda.

    Doamne ce mizerie de articol. Asta care-ai scris aceasta porcarie, ai 16 ani? =)))) este scris si valabil de si pentru pers. adolescente, poate.

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod