Cabral: "Dacă mimezi orgasmul eşti tută"

Vedeta Acasă TV le sfătuieşte pe cititoarele blogului său să nu mimeze orgasmul şi să-i arate partenerului ce trebuie să facă.

Cabral nu ezită să dea sfaturi despre sex. De altfel, el nu se află la prima postare de acest gen.

"O spun din nou… dacă mimezi orgasmul ești tută. De ce? Pentru că-ți furi căciula singură. Auzeam acum câteva zile despre un studiu care spunea că 85% dintre bărbați au afirmat că sunt siguri că soțiile sau iubitele lor au orgasm. Cu ei. Asta în timp ce femeile declarau în cadrul aceluiași studiu că ele chiar au orgasm. Numai că doar 60% dintre ele. Undeva, deci, e o ruptură în comunicare, e clar o problemă de ascundere a adevărului", a explicat prezentatorul TV.

"Nu e normal să-l duci, cu pași mici și siguri, acolo unde ți-ar plăcea ție să ajungaă Nu e normal să-i arăți omului de unde se aprinde lumina, în loc să pretinzi că becul e deja aprins? Nu e normal să-i arăţi omului harta bună către Comoara Piratului decât să-l îndrepți către Deșertul Nimicniciei? Ai înțeles ce zic eu aici", a mai scris el.

Mai pe ocolite, concluzia lui Cabral este următoarea: "Lasă prostiile cu <<Iubitu’, ești perfect!>> şi încearcă mai bine varianta cu <<Iubitu’, hai să căutam împreună unde trebuie parcată mașina, că în ritmul ăsta ne umplem de amenzi de parcare ilegală!".

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Noiembrie 2012
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ana pe 31 Ian 2013, 21:40
    ...

    si daca tu incerci sa ii arati iubitului,intr0un mod placut,dar cu toate astea el se simte jignit,ca si cum nu ar sti sa se poarte cu o femeie?

    0
    0

  • dora pe 28 Nov 2012, 14:10
    ok

    are dreptate omu`. de ce sa ne furam singure caciula?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod