Ce gândesc bărbaţii despre sânii tăi

Bărbaţilor le plac sânii femeilor. Sânii tuturor femeilor! Sâni mai mari, sâni mai mici, sâni siliconaţi sau naturali - în orice formă şi mărime!

Se pare că doar 20% dintre bărbaţi privesc femeile în ochi atunci când le întălnesc pentru prima oară - era concluzia unui studiu realizat în 2009. Te miră această constatare?

Potrivit cercetării, 80% dintre bărbaţi îşi fixează privirea, în primele 2 secunde, asupra sânilor. De ce? Încă din cele mai vechi timpuri, bărbaţii au învăţat să asocieze fertilitatea unei femei cu un bust generos, este explicaţia oamenilor de ştiinţă. Sau poate doar se fixează pe partea corpului cea mai plăcută din punct de vedere estetic...

Dar oare ce le trece prin minte atunci când privesc sânii femeilor? Eşti tentată să răspunzi "Nimic!", nu-i aşa? Eiii bine, află că nu este chiar aşa în toate cazurile. Se întâmplă ca în aceste momente de "maximă concentrare", bărbaţii să mai şi gândească. Află acum ce!

MAI MULT DESPRE: barbat, sani, natural, silicoane, gand
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • remus pe 30 Sep 2012, 17:28
    revin

    Doamne cat iubesc sanii. bine ca nu sunt femeie caci nu stiu ce as fi putut vedea la un barbat , de fapt daca as fi fost femeie as fi fost lezbiana.

    0
    0

  • remus pe 30 Sep 2012, 17:24
    "cat de importanti sunt sanii pentru mine" un eseu de Remus

    pentru mine sanii sunt la fel de importanti ca si aerul pe care il respir, sa nu fie prea mari sa nu fie prea mici sa nu fie lasati sa fie fermi dar moi sa fie jucausi sa nu aiba sfarcuri cat portocalele sa fie folositi pentru ce au fost creati si anume pentru a-mi oferi placere mie si ei pana apare bebe si dupa ce apare sa revenim la placere pentru ea si placere pentru mine, sa fie de asa natura incat sa stau si sa ma holbez la ei o zi fara sa ma plictisesc sa fie la atingere in asa mod incat sa adorm mereu seara cu o mana pe fund una pe sani una pe abdomen una pe glezma una pe coapsa una pe mijloc una pe gat una pe spate si evident una pe oare pe ce a mai ramas mai important :-? ,,,, 2 mani nu imi ajung, De ce iubesc sanii iubesc sanii pentru ca desi ii poarta altcineva pentru mine sunt ai mei ii iubesc pentru ca se intaresc sfarcurile si pentru ca pot uda o femeie Iubesc sanii pentru ca nu ii am eu si nici nu mi-as fi dorit sa ii am :) .... P.S. iubesc sanii naturali si nu cei siliconati si plini de alte prostii... si la fel de mult de fapt nu mint, mai mult chiar iubesc fundul,,, dar eseu despre fund voi scrie cu o alta ocazie "de ce iubesc barbatii fundul".

    0
    0

  • ValentinaT50 pe 24 Feb 2011, 20:54
    Barbatii

    Sper sa nu-mi joace feste memoria, dar cred ca Cesare Pavese a scris:Interesanta dependenta barbatilor, de la nastere pana la moarte dupa un san de femeie. Din partea unui misogin pare chiar relevant.

    0
    1

  • onutta21 pe 21 Feb 2011, 14:39
    sani

    mult timp mi-am dorit sa am sanii mai mari cu toate ca mi se spunea si mi se spune ca am niste sani foarte frumosi pana cand am avut unele probleme la sanul stang un mic chist si de atunci nu mi-am mai pasat daca sunt mici sau mari m-am rugat la dzeu sa fie sanatosi.:)

    1
    1

  • DADE pe 20 Feb 2011, 00:44
    ...

    intersant ...mda;) cei falshi (sanii) da cred si eu despre o femeie ca e una dintre cele (artificiale) scz parerea mea

    3
    0

  • Mitica pe 18 Feb 2011, 17:28
    ...sini

    sunt buni... nu?

    0
    0

  • M.Alina pe 13 Feb 2011, 20:11
    ehhhh"

    adevarul e ca sunt frumosi sani precum si abdomenul|:p

    2
    0

  • eu pe 10 Feb 2011, 17:01
    ;)

    bine zici...karlla :)))))))))))))

    1
    1

  • karlla pe 27 Ian 2011, 22:11
    :))

    interesant pe naiba,care tipi au rasp asa? aia programati ? toti se gand wow sani si punct,eventual un loc nou unde sa ne o traga,in cazul in care avem sanii mari..

    12
    4

  • 2sweet pe 27 Ian 2011, 17:06
    ....

    ..........interesant :))

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod