Avantajele orgasmului. De ce sunt femeile fericite când sunt satisfăcute sexual!

Oamenii se simt mai bine atunci când fac sex, însă dacă pentru bărbaţi este foarte uşor să ajungă la orgasm, pentru femei nu este la fel. Un studiu publicat recent în „The journal of

Oamenii se simt mai bine atunci când fac sex, însă dacă pentru bărbaţi este foarte uşor să ajungă la orgasm, pentru femei nu este la fel.

Un studiu publicat recent în „The journal of sexual medicine“ demonstreză încă o dată, dacă mai era nevoie, că femeile care au parte de sex şi ajung la orgasm au mai multe avantaje decât cele care fac amor dar nu au orgasm.

În primul rând, reprezentantele sexului frumos care beneficiază de partide de dragoste foarte intense şi terminate cu gemete de plăcere se îmbolnăvesc mai rar decât doamnele şi domnişoarele care fac sex şi nu ajung la orgasm, afirmă cercetătorii.

Sexologii mai spun că femeile care au parte de mai multe orgasme au şi un nivel al energiei mai ridicat şi sunt mai echilibrate din punct de vedere psihic decât cele care nu au orgasm.

Potrivit specialiştilor, un alt avantaj este acela că, în momentul în care ai orgasm, în corp este eliberat un hormon cu efect antiîmbătrânire, care te ajută să ai o piele mai fină şi mai catifelată.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod