5 efecte benefice ale aventurilor de-o noapte. Descoperă-le!

Aventurile de-o noapte sunt, de cele mai multe ori, preferate de bărbaţii care nu vor să se implice emoţional într-o relaţie, însă există şi poveşti de dragoste care au început de la o

Aventurile de-o noapte sunt, de cele mai multe ori, preferate de bărbaţii care nu vor să se implice emoţional într-o relaţie, însă există şi poveşti de dragoste care au început de la o simplă partidă de sex.

Astfel de aventuri au devenit însă la modă şi printre femei, multe reprezentante ale sexului frumos preferând partidele de amor de-o noapte atunci când simt că nu sunt pregătite să aibă o relaţie de lungă durată.

Chiar dacă multă lume condamnă acest tip de sex, specialiştii afirmă că aventurile de-o noapte pot fi benefice pentru femei.

Scapi de stres

Toate trecem, cel puţin o dată în viaţă, prin momente în care avem impresia că problemele au pus stăpânire pe noi şi nu mai avem cum să scăpăm de stresul acumulat. Sexologii afirmă însă că cel mai bun remediu pentru a scăpa de stres este sexul. O aventură de-o noapte reprezintă întotdeauna declanşatorul perfect pentru a elibera tensiumea acumulată.

Arzi calorii

În relaţiile de lungă durată, la un moment dat apare monotonia, iar partidele de amor dispar încet-încet, până când sexul nu te mai ajută deloc să arzi calorii. În schimb, în timpul aventurilor de-o noapte, sexul este mult mai dinamic decât de obicei şi te ajută să scapi de câteva calorii.

Nu ai niciun fel de aşteptări

Atunci când ieşi într-un club, la un restaurant sau la o terasă şi agăţi un bărbat pentru o aventură de o noapte, nu îl cunoşti şi nu ai de unde ştii cum este el în dormitor. Sunt doar presupuneri, ceea ce înseamnă că nu poţi avea niciun fel de aşteptări, spre exemplu să facă sex cu tine fără oprire până dimineaţă.

Îţi creşte stima de sine

Aventurile de o noapte te ajută şi la moral. Dacă treci printr-o pasă proastă şi ai impresia că nimeni nu mai este atras de tine, mergi în club. Dacă acolo reuşeşti să atragi privirile şi, chiar mai mult, reuşeşti să ajungi în pat cu un bărbat atrăgător, cu siguranţă îţi va creşte stima de sine, iar moralul îţi va fi din nou ridicat.

Poţi încerca lucruri noi

Atunci când ai parte de o aventură de o noapte, îţi poţi pune în aplicare toate fanteziile. Dacă în relaţia de cuplu nu au avut curaj să încerci anumite lucruri, pe motiv că poate iubitul tău te va crede o femeie prea uşoară, în timpul partidelor de sex de o noapte poţi încerca tot ceea ce vezi în filme.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod