Top 5 poziţii sexuale de vară pe care să le încerci dacă iubitul tău are un penis mic

Sexul trebuie să fie neapărat, de fiecare dată, o binecuvântare pentru noi, indiferent de obstacolele peste care trebuie să trecem înainte de o partidă memorabilă de amor. Poate cea mai

Sexul trebuie să fie neapărat, de fiecare dată, o binecuvântare pentru noi, indiferent de obstacolele peste care trebuie să trecem înainte de o partidă memorabilă de amor.

Poate cea mai mare problemă pe care o întâmpinăm atunci când ne pregătim să facem sex este temerea că penisul partenerului este prea mic sau că el nu ne poate duce la orgasm. Chiar dacă există multe voci care spun că mărimea contează, eu vă anunţ că acesta este doar un mit care a fost de multe ori demontat.

Să fim serioşi, vorba „mică, mică, dar ridică“ nu a fost inventată doar de dragul artei, ci a fost bazată pe fapte reale. Dacă ar fi să ne luăm după cei care afirmă că doar bărbaţii cu penisul mare pot face sex, atunci am muri cu vibratorul în braţe.

„Mulţi bărbaţi îşi fac griji în legătură cu lungimea penisului lor, iar acest lucru vine de multe ori din cauza femeilor care se gândesc doar la mărime. Nu este important cât de lungă este «jucăria», contează în primul rând să ştii ce să faci cu ea. Penisul mic te face să dai o mai mare importanţă poziţiei în care vei fi penetrată de iubitul tău, iar acest lucru înseamnă că vă bazaţi mai mult pe plăcere decât pe orice altceva“, a spus sexologul Nicci Talbot.



Doggy


Aceasta este una dintre cele mai bune poziţii pentru a ajunge la orgasm, indiferent dacă iubitul tău are un penis foarte mic sau un penis mare. Potrivit sexologiloc, aceasta este poziţia perfectă pentru bărbaţii care nu se pot lăuda cu un organ sexual care să le dea fiori femeilor doar când îl văd.

Fluturele sau melcul


Românii numesc, de multe ori, această poziţie „umeri-craci“. Bărbaţii cu penisul mic profită de această poziţie deoarece pot alege ei unghiul de penetrare şi pot intra mai adânc în vagin.

Delfinul


Pentru această poziţie, tu şi iubitul tău trebuie să vă cunoaşteţi foarte bine unul pe altul, pentru a ieşi totul „ca la carte“. Poziţia este perfectă pentru o partidă de amor senzuală şi de lungă durată.

Muntele magic


Este bine cunoscut faptul că pernele ne pot ajuta atunci când vrem să avem parte de o partidă de sex de neuitat. Pentru ca această poziţie să fie una perfectă, ai nevoie de câteva perne pe care trebuie să ţi le pui sub sani şi sub stomac. După ce „muntele magic“ a fost format, iubitul tău te poate penetra liniştit pe la spate.

Evantaiul sau ventilatorul


Şi pentru această poziţie românii au un pseudonim. În cultura populară, ea se numeşte „capra“. Sexologii din ţările străină spun că este, poate, cea mai bună poziţie pentru bărbaţii cu penisul mic. Specialiştii afirmă asta deoarece bărbatul controlează toate mişcările.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod