Antreneaza-te pentru pat!

Te-ai intrebat vreodata ce face ca o femeie sa fie buna in pat? Pentru multe dintre noi problema dormitorului este una de incredere in sine, care conduce la...

Te-ai intrebat vreodata ce face ca o femeie sa fie buna in pat? Pentru multe dintre noi problema dormitorului este una de incredere in sine, care conduce la intrebarea: "Fac bine ceea ce fac?". Dar adevarata intrebarea la care ar trebui sa gasesti raspunsul este daca faci bine ceea ce faci pentru partenerul tau.

Fie ca este un nou partener, unul temporar sau cel alaturi de care vei ramane toata viata, in dormitor trebuie sa stii regulile de baza. Daca vrei sa-ti imbunanatesti tehnicile sexuale, stai alaturi de iubitul tau si vorbiti despre ceea ce ii place si ceea ce nu ii place in pat (ar fi bine sa discutati despre acest lucru mai bine in fata unui pahar de vin decat sub asternuturi). Ca nu degeaba spun sexologii: cu cat stii mai multe despre partenerul tau, cu atat vei fi o mai buna iubita.

Crezi ca ai nevoie de ajutor pentru inceput? Iata cateva lucruri cu care ar trebui sa incepi. Arunca o privire asupra celor de mai jos si adu-le in discutie cand vorbesti cu el.

1. Vorbeste incitant
Barbatii spun de obicei ca si-ar dori ca iubitele sa le vorbeasca provocator in pat. Poate fi un pic stanjenitor pentru tine, dar cateva vorbe "sexi" nu strica niciodata si nu pica rau din gura nimanui.

Trucuri
In unele seminarii cu teme educatuive se practica un exercitiu de genul: fiecare participant primeste o foaie pe care sunt scrise cuvinte de genul: sani, penis, vagin, sex, sex oral. In cateva minute acestia completeaza foaia cu expresii legate de aceste cuvinte. Dupa care expresiile sunt citite cu voce tare.

Daca un termen sau o expresie pare mai socanta, ea mai trebuie citita o data, de doua ori pana se obisnuiesc cu ea. Nu este nevoie sa participi la un astfel de seminar pentru a face acest lucru. Poti incerca exercitiul impreuna cu iubitul tau.

Alta modalitatea din care poti invata sa vorbesti astfel sunt filmele pentru adulti. Foloseste cate ceva din ce auzi acolo si legatura erotica dintre tine si partenerul tau va fi mai puternica.

Si trucul trucurilor: incearca sa pronunti singura aceste cuvinte in fata oglinzii inainte de a le spune iubitului.

2. Foloseste-ti mana
Exista ceva ce in mod sigur nu ai invatat in timpul scolii: cum sa atigi partile cele mai intime ale unui barbat. Poate ca ai invatat totul despre corpul unui barbat la anatomine, dar niciodata cum sa-i provoci placere, atingandu-i cu mana organele genitale.

Acest lucru poate fi unul dintre cele mai placute in pat, mai ales atunci cand esti foarte obosita si indispusa. Folositi acest moment de intimitate mai ales cand nu va cunosteti de foarte mult timp sau cand nu stii cat de departe vrei sa mergi cu partenerul respectiv. Chiar si pentru cuplurile "cu vechime", un mic joc cu degetele poate aduce fericire cu minim de efort.

Trucuri
Barbatii adora sa fie atinsi gentil in zonele genitale. Da, le place sa fie atinsi, stransi, mangaiati de jos in sus si de sus in jos in zona cu pricina. Ar fi bine sa-ti intrebi partenerul inainte de a trece la treaba: ce ii place, ce nu. Daca nu te simti bine sa vorbesti cu el despre asa ceva, atunci observa-l in pat.

Atinge-l de mai multe ori, mai mult sau mai putin si urmareste-i reactiile. Tinta nu este neparat orgasmul, ci doar sa primesti si sa oferi placere. Poti sa-l intrebi daca prefera ca tu sa continui pana la final sau sa prelungesti jocul cat mai mult.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ariana pe 22 Mar 2008, 21:51
    E normal,DA

    E normal,nu toti barbatii sunt la fel,nu la toti le place,uneori e insuportabil.Si iubitul meu e tot la fel,sau poate eu nu o fac bine..Dar il gidila si incepe sa rida cind il ating

    0
    0

  • iubytik pe 19 Mar 2008, 13:43
    e normal?

    am o nedumerire :( , prietenul meu nu suporta sa-i ating testicolele...imi spune ca nu-i place.., e normal????

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod