Am facut sex prea devreme?

Dupa cat timp de la inceperea unei relatii faceti sex?
Recent, ai intalnit un tip, ati iesit de cateva ori si v-ati simtit foarte bine impreuna. Dupa vreo saptamana de intalniri, te-ai dus la el si ati facut sex. V-ati mai vazut dupa aceasta "intamplare" si ati "facut-o" din nou.

Tu nu esti genul de persoana care face sex cu cineva pe care abia l-ai intalnit, pentru ca esti adepta relatiilor serioase. I-ai spus aceste lucruri si lui, iar el te-a asigurat ca relatia voastra nu se bazeaza pe sex, pentru ca te place chiar foarte mult.

O relatie bazata pe sex?


Si tu il placi, iar de la "intamplare" ati continuat sa vorbiti in fiecare zi. Dar cateva intrebari iti rasuna in cap: "Am facut sex prea devreme?", "Relatia noastra ar putea deveni una pur sexuala din cauza faptului ca am facut sex cu el prea devreme sau putem avea o relatie serioasa?"

Ruth Westheimer, specialist american in probleme sexuale si de cuplu, ofera un raspuns la aceste intrebari: "In mod sigur relatia poate deveni una serioasa. Motivul pentru care multe persoane asteapta o perioada pentru a face sex cu cineva este acela de a evita ceva ce ar putea regreta mai tarziu.

Acesti oameni sunt in minoritate, unii barbati - uneori si femei - fiind interesati doar sa faca sex. Acestia sunt oameni care se vor misca repede, odata ce si-au deschis apetitul. Si ii lasi sa astepte o vreme pana faceti sex, cel mai probabil se vor plictisi si vor merge mai departe.

Daca a spus ca te place, asta nu garanteaza faptul ca relatia va continua, dar ii mareste sansele. Intotdeauna exista riscuri atunci cand incepi o relatie si sunt multe motive care ar duce la despartire, dar faptul ca te-ai culcat cu el 'prea devreme' nu este unul dintre ele"
.

Nu exista "prea devreme"


In definitiv, niciodata nu ai de unde sa stii... poate el este alesul. Pentru unele femei, sa faca dragoste cu un barbat este o decizie foarte importanta, pentru ca sunt implicate sentimente; pentru alte femei, sa faca sex este o activitate pe care o presteaza cu foarte mare usurinta, fie la prima sau la a zecea intalnire.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mary pe 23 Feb 2011, 18:03
    hmmm

    da sunt de acord ca daka o femeie se va kulka ku un barbat de la prıma vedere nu e bıne .am auzıt de multe orı ka am fost ku el o noapte şi a fost bıne şi am ıntrebat dar ce aı facut .. ştitii ce mia raspuns nu mam kulkat ku el dar am fakut sex oral .ce spunetı ın prıvınta asta e la fel ka şi kum teai kulka ku el sau nu ???aştept raspuns

    0
    0

  • Adelina pe 12 Feb 2010, 15:32
    pai...

    buna! niciodata nu e prea tarziu daca tu esti capabil de asa si crezi k poti face actul acesta incearca, am trecut si eu pe la ,,sex" nu de mult am inceput si eu:D si am numai 14 ani...;)), nu ai nimic de pierdut mai mult ai de castigat. invetzi mai multe despre tine si baietzi totul e ok numai daca ai incredere in tine si partenerul tau...mai scrie cate ceva mai sus ,citeste te informezi.totul e normal la sex,trebuie sa sti k doar esti om si oricum vei trece prin asta.mai ales daca partenerul te iubeste si tine la tine nu ai de ce sati fie frica,k el va fi altaturi de u,chiar daca unii baietzi sunt .....vagabonti...,nu trebuie sati gasesti de aia,gasesteti unul la locut lui ,si frumos si destept..:D succes in cautarea informatiilor,si un alt succes in toate:*

    0
    0

  • ally pe 22 Aug 2009, 19:24
    job

    Buna!pentru toate fetele care vor un job part time http://www.metropolitans.ro/catalog/ Este vorba de o firma noua in Romania de cosmetice,parfurmuri ssi bijuterii cu produse de calitate la preturi avantajoase.Comisioanele sunt foarte atractive 30% din comanda ta 10% din a celor inscrisi d tn(A) 5% din a celor inscriji de A etc, inscrierea este gratuita,produsele sunt livrate gratuit prin posta u nu trebuie s faci nici o investitie.Daca sunteti interesante intrati p id meu lliryo_metropolitan ji acolo o s va dau mai multe informatii. MERITA INTRATI NU AVETI NIMIC DE PIERDUT ,DOAR DE CASTIGAT!!! vam :*:*:*:*

    0
    0

  • Cristinuta pe 12 Aug 2009, 14:37
    nu conteaza/

    Nu conteaza cind faci sex,daca te iubeste atunci va fi meeu alaturi.

    0
    0

  • onitza_88 pe 12 Aug 2009, 10:28
    Interesant

    Nu cred ca exista prea devreme...fiecare face ce simte cand simte.E adevarat ca barbatii prefera femeile care se lasa greu decat cele care le cedeaza din prima.E posibil ca pt o relatie serioasa grabirea contactului sexual sa fie o bila neagra,insa depinde de cei doi parteneri,iar daca ei sunt pe aceeasi lungime de unda totul e in regula.

    0
    0

  • andrei pe 11 Aug 2009, 18:02
    hmmm

    oare asa este..?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod