Afrodiziacele naturale = pasiune

Multi medici nu recunosc ca unele plante, bauturi sau substante ar putea avea ca efect marirea apetitului si cresterea performantelor sexulale insa, in ciuda acestui fapt, afrodiziacele isi mentin bunul renume.
Multi medici nu recunosc ca unele plante, bauturi sau substante ar putea avea ca efect marirea apetitului si cresterea performantelor sexulale insa, in ciuda acestui fapt, afrodiziacele isi mentin bunul renume.

Oricum exista o intreaga industrie a afrodiziacelor, care cuprinde amestecuri de plante aromate, lumanari parfumate, uleiuri si esente, plecand de la retete vechi, provenite mai ales din India si Orient, al caror efect este cresterea libidoului, concomitent cu inducerea unei stari de relaxare.
Doctorii admit ca anumite substante au ca efect cresterea tonusului, asociat cu o stimulare a circulatiei sangvine, in timp ce psihologii sustin ca efectul este mai degraba la nivelul subconstientului.

„Ideea este ca folosesti o substanta, un produs, fie el de sinteza, cumparat din farmacii, fie o combinatie de alimente despre care toata lumea stie ca are efecte afrodisiace – ciocolata si vin de exemplu, si iti ofera acel suport psihic care te face sa te eliberezi si de temeri si de complexe.
De cele mai multe ori asta este suficient pentru o a avea parte de o noapte de amor daca nu foarte fierbinte, macar reusita!”, afirma medicul sexolog Marian Vornicu.
 

Cele 16 alimente minune


Ciocolata, dar numai cea cu o concentratie de peste 75% de cacao. Are efect si pentru tine si pentru el. Este un aliment care are efect energizant si excitant al sistemului nervos, inducand o stare de bine. Efectul afrodiziac al ciocolatei este consecinta proprietatilor date de cafeina, teobromina si feniletilamina, continuta in boabele de cacao.

> Vinul rosu are calitatea de a reduce inhibitiile, astfel ca poate intra in categoria afrodiziacelor. In plus stimuleaza simturile si face ochii sa sclipeasca. Trebuie consumat cu masura, pentru ca, de la un punct incolo efectele sunt contrare.
Da rezultate excelente combinat cu scortisoara, ciocolata si cuisoare.

> Scortisoara este un condiment cu efect excitant, creste temperatura corpului si stimuleaza nervos. Este considerata un bun afrodiziac cand este folosita in mancaruri, dar si ca element de baza in compozitia uleiurilor sau lotiunilor de corp, ori ca substanta odorifica in lumanarile parfumate. Este una din substantele care face parte din lotiunile destinate organelor genitate masculine, stimuland erectia.

> Vanilia, cu mirosul ei specific, are efect puternic relaxant. Aroma specifica induce euforia, stimuland sistemul nervos. Efectul este identic si pentru tine si pentru el. Stimuleaza in egala masura si daca este mancata (vanilie adevarata sa fie, insa), si daca este doar mirosita.
Vanilia combate disfunctiile sexuale si imbunatateste activitatea sistemul central nervos. Adauga cateva picaturi de ulei volatil de vanilie in cada cu apa si vei fi uimita de starile de dupa...

> Nucsoara, cimbrul si rozmarinul mai sunt numite si „condimentele iubirii” pentru ca au nebanuite proprietati. Nucsoara este un stimulent foarte apreciat pentru barbati, rozmarinul are calitatea de a creste receptivitatea zonelor erogene, iar cimbrul mai este supranumit si „iarba fericirii”, avand darul de a creste libidoul masculin.

> Ardeiul iute este celebru deja in lista afrodisiacelor naturale. Contine substante care intensifica circulatia sangelui si induc o stare de bine si realaxare.

> Tonul este unul dintre ultimele alimente intrate in lista de afrodiziace.
Studii recente au aratat ca 90% dintre barbati si 70% dintre femeile care au mancat ton au simtit o puternica dorinta sexuala, dupa aproximativ o ora de la consumul acestuia. Tot aici trebuie mentionat pestele gras, bogat in omega-3, de genul macroului, sardinelor, dar si somnul si scrumbia.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • covaciu floare pe 9 Iun 2009, 17:55
    the best USTUROIUL

    INCLUSIV VISURI EROTICE NU TI MAI TREBUIE PARTENER I TI ALEGI PE CEI MAI GENIALI II PROGRAMEZI SI POTI AVEA CHIAR SI COPII CU ASA AFRODISIAC SUCCES VA ROG SA EXPERIMENTATI VA GARANTEZ CA N O SA REGRETATI

    0
    0

  • bogdan pe 31 Mai 2009, 15:47
    uitasem ceaiul

    Da, sunt picant, si inca nu ai vazut nimica ;) (p.s. x-tina, cum ar fi sa iti spun fetitzo? , aluzie ca mi-ai zis cu superioritate "baiatule") Trecand peste asta, vi s-a intamplat sa observati excitatia produsa de ceai? Nu numai cel green tea sau black sau chinezesc sau cel verde recunoscut, dar chiar si ceaiul de fructe de padure. La ultimul probabil o fi din cauza vitaminelor. Ulei de scortisoara? :) Recunosc ca nu am incercat cu ulei de scortisoara, dar sa inteleg ca "asa nu!"? Adica daca ai incercat tu, sa imi zici, macar sa stiu sa nu fac :)) Insa uite, am incercat cu alte sa substante usor iritante (nu o sa intru in detalii cum le-a folosit prietea mea cu mine, dar tot pe zona "fierbinte") insa ca mica observatie, chiar daca un compus este usor iritant, sa stii ca nu e obligatoriu sa strice treaba. Este cunoscut ca nivelul de toleranta la durere creste in timpul actului sexual, si crede-ma, asa este si la barbati, nu numai la femei. Important este ca totul sa vina treptat, nu sa te apuci sa ii dai cu acid sulfuric din prima sau sa iti infingi unghiile in el inainte macar sa isi fi dat cravata jos :). Folosind substante usor iritante, organismul raspunde prin vascularizare, ca sa nu mai spun ca receptorii nervosi pot fi incantati de varietatea de senzatii. E cumva ca la femei, cu cat stimularea mai diversa, cu atat mai bine ;) S-a facut tarziu si tocmai mi s-a tras un film. pa

    0
    0

  • ulei de scortisoara pe 31 Mai 2009, 12:17
    Ulei de scortisoara

    Uleiul de scortisoara!? Sa dea autoarea pe penisul partenerului. Si o sa vada ea!

    0
    0

  • x-tina pe 30 Mai 2009, 14:42
    bogdan!!!

    ce picant esti baiatule!......)))))))

    0
    0

  • Bogdan pe 27 Mai 2009, 10:36
    ceapa

    Da, ceapa am descoperit-o accidental, ramanand uimit cum dupa ce mananc o ceapa-doua la masa, "ii dau" prietenei mele de parca am mancat viagre, nu cepe. Ardeiul iute nu mai merita mentionat deoarece este evident ca daca in timp ce il mananc ma infierbant tot ... era normal sa fie "infierbantator". Mananc cam picant, nu ? hmmm . Bine ca la sfarsit , sting totul cu ciocolata (sau oricum ceva dulce). Succesuri!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod