Afrodiziacele naturale = pasiune


> Stridia este recunoscuta pentru efectul sau sexual. Contin substante ce declanseaza eliberarea de hormoni sexuali (testosteron si estrogen). Se spune ca insusi Casanova manca stridii, iar secretul virilitatii lui statea tocmai in micile moluste. Proprieteti identice au toate fructele de mare.

> Ceapa si usturoiul au fost nominalizate la categoria afrodiziace. Nu au un loc de top, din cauza mirosului, care trece neplacut si in secretii. Fac totusi parte din compozitia pilulelor care stimuleaza viata sexuala.

> Telina are si ea un bun renume, potentialul ei fiind pus in valoare daca este consumata cruda. Creste virilitatea si imbunatateste performantele sexuale, mai ales pe cele masculine.


> Icrele si caviarul sunt stimulente prin bogatia de vitamine din grupul B pe care le contin. Vitaminele din grupul B sunt cele care asigura un echilibru psihic bun. Sunt bogate in fosfor si benefice celulelor nervoase. In combinatie cu vodca, isi pun perfect in valoare efectul afrodiziac.

> Mierea de albine este cunoscuta si folosita ca si afrodiziac din antichitate. Tinerilor casatoriti, in Gecia Antica, li se dadea sa bea un amestec de miere de albine cu vin rosu. Efectul... o luna de miere garantata!

Ambianta da tonul


Aceste alimente nu pot face insa minuni singure. Este necesara abilitatea ta in a le combina, la care se aduga decorul si atmosfera generala pe care trebuie sa o creezi.
Asa ca, inainte de a prepara menuri care sa contina ingredientele dragostei, ai grija sa pregatesti un decor pe masura asteptarilor tale.
Muzica este foarte importanta, la fel si lumina.
 
Doua meniuri minune
 
Am combinat alimentele afrodiziace in doua meniuri cu rezultate garantate:
Meniul 1 pentru nopti fierbinti:
1.   Paste cu sos picant (poti folosi din belsug ardeiul iute, ceapa, cimbru si rozmarin), la care adaugi pasta de rosii.
2.   Ton la gratar, cu sos de usturoi copt (isi pastreaza proprietatile, dar mirosul dispare). Se prepara punand la cuptor dupa ce au fost curatate in prealabil, doua capatani de usturoi, impachetate in folie de aluminu; adauga la copt, in pachet, putin ulei de masline, sare, cateva boabe intregi de piper, o lingura de suc de lamaie si putina miere de albine; cand s-au copt, dupa 20-25 de minute, la foc potrivit, striveste cateii de usturoi si amesteca-i cu o lingura de smanatana pana rezulta o crema fina si aromata.
Adauga inainte sa o servesti alaturi de tonul la gratar, cimbru uscat sau rozmarin).
3.   Crema de vanilie, vin si ciocolata
Pentru al doilea meniu, iti recomand:
1.   Stridii cu suc de lamaie
2.   Salata de telina cu otet balsamic, ceapa si piept de pui, aromatizata cu nucsoara si cimbru. Poti adauga si putin ardei iute pentru a condimenta seara!
3.   Spuma de ciocolata
4.   Fructe si „vinul iubirii” – o combinatie de vin rosu si mirodenii: fierbe cateva minute semintele unui baton de vanilie si o lingurita de scortisoara macinata mare in 100 ml apa, in care ai adugat o lingura de miere; strecoara si adauga siropul parfumat in 500 de ml de vin rosu; serveste-l la temperatura camerei.
La final, nici nu stiu ce ar fi mai potrivit sa-ti doresc, pofta buna sau petrecere frumoasa...
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • covaciu floare pe 9 Iun 2009, 17:55
    the best USTUROIUL

    INCLUSIV VISURI EROTICE NU TI MAI TREBUIE PARTENER I TI ALEGI PE CEI MAI GENIALI II PROGRAMEZI SI POTI AVEA CHIAR SI COPII CU ASA AFRODISIAC SUCCES VA ROG SA EXPERIMENTATI VA GARANTEZ CA N O SA REGRETATI

    0
    0

  • bogdan pe 31 Mai 2009, 15:47
    uitasem ceaiul

    Da, sunt picant, si inca nu ai vazut nimica ;) (p.s. x-tina, cum ar fi sa iti spun fetitzo? , aluzie ca mi-ai zis cu superioritate "baiatule") Trecand peste asta, vi s-a intamplat sa observati excitatia produsa de ceai? Nu numai cel green tea sau black sau chinezesc sau cel verde recunoscut, dar chiar si ceaiul de fructe de padure. La ultimul probabil o fi din cauza vitaminelor. Ulei de scortisoara? :) Recunosc ca nu am incercat cu ulei de scortisoara, dar sa inteleg ca "asa nu!"? Adica daca ai incercat tu, sa imi zici, macar sa stiu sa nu fac :)) Insa uite, am incercat cu alte sa substante usor iritante (nu o sa intru in detalii cum le-a folosit prietea mea cu mine, dar tot pe zona "fierbinte") insa ca mica observatie, chiar daca un compus este usor iritant, sa stii ca nu e obligatoriu sa strice treaba. Este cunoscut ca nivelul de toleranta la durere creste in timpul actului sexual, si crede-ma, asa este si la barbati, nu numai la femei. Important este ca totul sa vina treptat, nu sa te apuci sa ii dai cu acid sulfuric din prima sau sa iti infingi unghiile in el inainte macar sa isi fi dat cravata jos :). Folosind substante usor iritante, organismul raspunde prin vascularizare, ca sa nu mai spun ca receptorii nervosi pot fi incantati de varietatea de senzatii. E cumva ca la femei, cu cat stimularea mai diversa, cu atat mai bine ;) S-a facut tarziu si tocmai mi s-a tras un film. pa

    0
    0

  • ulei de scortisoara pe 31 Mai 2009, 12:17
    Ulei de scortisoara

    Uleiul de scortisoara!? Sa dea autoarea pe penisul partenerului. Si o sa vada ea!

    0
    0

  • x-tina pe 30 Mai 2009, 14:42
    bogdan!!!

    ce picant esti baiatule!......)))))))

    0
    0

  • Bogdan pe 27 Mai 2009, 10:36
    ceapa

    Da, ceapa am descoperit-o accidental, ramanand uimit cum dupa ce mananc o ceapa-doua la masa, "ii dau" prietenei mele de parca am mancat viagre, nu cepe. Ardeiul iute nu mai merita mentionat deoarece este evident ca daca in timp ce il mananc ma infierbant tot ... era normal sa fie "infierbantator". Mananc cam picant, nu ? hmmm . Bine ca la sfarsit , sting totul cu ciocolata (sau oricum ceva dulce). Succesuri!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod