6 fantezii pe care le are, dar nu îndrăzneşte să ţi le spună

Ca orice bărbat încercat puternic de instinctul de reproducere, iubitul tău are fantezii secrete, cum altfel decât sexuale. Nu ne referim acum la sexul pe o plajă pustie la asfinţit, cum ai fi tentată să crezi, ci la ipostaze sexuale sălbatice, care nu ţin cont deloc de pudoare şi prejudecăţi. Din acest motiv, îi e frică să-ţi spună la ce visează el cateodată când este foarte excitat, nu cumva să crezi că ar fi un pervers periculos.

Ca orice bărbat încercat puternic de instinctul de reproducere, iubitul tău are fantezii secrete, cum altfel decât sexuale. Nu ne referim acum la sexul pe o plajă pustie la asfinţit, cum ai fi tentată să crezi, ci la ipostaze sexuale sălbatice, care nu ţin cont deloc de pudoare şi prejudecăţi. Din acest motiv, îi e frică să-ţi spună la ce visează el cateodată când este foarte excitat, nu cumva să crezi că ar fi un pervers periculos.

Fanteziile sunt forme sănătoase de exprimare a propriei sexualităţi, dar şi singurele moduri prin care îţi poţi exprima fără limite dorinţele erotice. Din acest motiv, iubitul tău poate să se bucure de scenarii XXX în mintea sa şi să le ţină doar pentru el, întrucât ştie că ele aparţin imaginaţiei şi doar atât.

Iată ce fantezii sexuale poate să aibă iubitul tău în secret, prea păcătoase ca să ţi le poată mărturisi!

1. Vrea să ejaculeze în locuri "tabu"

Te iubeşte şi te respectă, dar ar da orice câteodată să ejaculeze în alte locuri de pe trupul tău, în afară de vagin. Mai multe sondaje efectuate de site-urile destinate bărbaţilor spun că cele mai ascunse dorinţe bărbăteşti implică ejacularea în gura partenerei, pe chipul acesteia, pe sâni şi pe abdomen.

Există şi o explicaţie ştiinţifică pentru această fantezie comună a bărbaţilor: masculii tuturor speciilor de mamifere resimt, instinctual, nevoia de a-şi răspândi peste tot materialul genetic. Psihologic, bărbaţii se simt adoraţi de partenera care le primeşte cu drag sperma.

2. Vrea să-l satisfaci oral în văzul tuturor

Sigur că nu se gândeşte să o şi pună în aplicare, însă cu siguranţă fantezia în care este satisfăcut oral de tine, undeva în public, îi produce fiori de plăcere. Ego-ul masculin alimentat de această ipostază, împreună cu plăcerea sexuală propriu-zisă, fac din fantezia sexului oral primit în văzul tuturor un vis frumos pentru orice bărbat.

3. Vrea să mai chemaţi o femeie în dormitor

Întrebaţi dacă sexul cu două femei reprezintă o fantezie recurentă în visele lor, puţini sunt bărbaţii care să răspundă negativ. Motivele sunt lesne de înteles, dacă te gândeşti strict la răsfăţul pe care îl primeşte în porţie dublă. Din nou, fantezia nu înseamnă pentru el doar stimulare sexuală suplimentară, ci şi flatarea orgoliului de bărbat.

4. Vrea să facă sex cu o străină

Aşa cum şi tu te gândeşti câteodată cum ar fi să te mângaie colegul drăguţ de la muncă, abia angajat la departamentul de vânzări, la fel se excită şi iubitul tău când îşi închipuie că secretara şefului său îl răpeşte în debara şi "profită" de el. Normal că nu ar face-o în realitate, dar un asemenea scenariu îl excită teribil.

5. Vrea să fie brutal cu tine în pat

Câteodată şi-ar dori să te pătrundă ca o fiară sălbatică, exact cum leul sfâşie înfometat un pui de antilopă în junglă. Instinctul lui animalic îi dictează uneori să fie ceva mai agresiv şi mai dominator cu tine în pat, că doar un mascul alfa veritabil nu cere voie înainte să se împerecheze cum îi place. Îşi lasă totuşi dorinţa primitivă captivă în fantezii, pentru că te iubeşte şi se teme că eşti prea delicată pentru această abordare.

6. Vrea să fii vulgară în timpul sexului

Din când în când, iubitului tău i-ar plăcea cu siguranţă să renunţi la inhibiţii şi să fii cât vrei tu de vulgară cu el, în timpul sexului. Aceasta fantezie implică limbaj murdar, atitudine hotărâtă, mişcari noi şi perverse, muşcături, fese plesnite etc. Te visează sălbatică şi dezlănţuită.

 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mangoles pe 20 Iul 2013, 03:27
    Pt Alecsandra

    Asa e, ai dreptate. Barbatii e niste porci, dar nici femeile nu ie uoameni :))

    1
    0

  • Mangoles pe 20 Iul 2013, 03:26
    Pt Alecsandra

    Asa e, ai dreptate. Barbatii e niste porci, dar nici femeile nu ie uoameni :))

    1
    0

  • chrysh23 pe 24 Mai 2013, 01:34
    fantezii sexuale da.

    Si eu sunt dotat si creol am un penis d 23 de cm sunt brunet inalt cautati.ma

    0
    3

  • andreea pe 12 Mar 2013, 17:15
    alexandra

    eu cred ca in orice relatie sexul este frumos...mai ales knd sunt certuri sexul ne impaka indiferent cat de nervosi am fi...sexul face bine la orice...sexul e frumos

    1
    0

  • sophia pe 18 Feb 2013, 12:51
    fantezii

    fantezia mea are de a face cu sexul cu un om de culoare.mai ales negri care cum se zice au piele ca o matasa.De fapt am avut experienta cu un coleg de grupa la facultate care era din Ghana.Pielea subtire.era dotat acolo jos,si dominarea negrului asupra albului,a Africii asupra Europei.Asta acum multi ani de zile dar totusi o experienta magica.

    5
    2

  • Fynax pe 18 Feb 2013, 09:10
    Perfect adevarat

    Sper sa nu considerati ca sunt subiectiv (datorita faptului ca sunt barbat) dar , dragi femei un barbat are toate aceste fantezii si mult mai multe , iar daca incercati sa le experimentati impreuna nici nu o sa va vina sa credeti cat de mult o sa ajute relatia. O relatie fara inhibitii duce la rezultate nebanuit de benefice pentru toata lumea (sotie, sot, copii) Daca nu ai fantezii esti un om foarte "sarac". Daca partenara , partenerul incearca sa satisfaca fanteziile celuilalt (si nu marefer la fantezii bolnave) atunci ambii parteneri vor trece mult mai usor peste toate problemele vietii. Asa ca : STOP INHIBITIA SI START LA IUBIRE TOTALA.

    15
    0

  • dana pe 16 Feb 2013, 15:06
    @ Alexandra

    draga mea... daca barbatii sunt porcii.. inseamna ca tu ar fi trebuit sa te calugaresti... sunt femeie ca si tine dar nu am sa inteleg niciodata atitudinea unora ca tine in momentul cand se vorbeste despre dorintele ascunse ale barbatilor, pe care pana la urma, si noi femeile le avem.... IN PAT TOTUL ESTE PERMIS ATAT TIMP CAT PARTENERII SUNT DE ACORD... p.s. Sfat: incearca sa citesti cartea lui Pascal Bruckner ,,Luni de fiere" si poate optica ti se va schimba...

    23
    0

  • Alexandra pe 16 Feb 2013, 08:08
    Porci

    deci in concluzie: barbatii sunt niste porci si niste obsedati sexual.

    8
    19

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod