5 tipsuri pentru sexul sub duş

Duşul este locul în care ne simţim foarte bine atunci când suntem goale, iar un act sexual aici nu face decât să accentueze această plăcere, nu-i aşa? Iată câteva tipsuri numai bune de pus în practică:
Duşul este locul în care ne simţim foarte bine atunci când suntem goale, iar un act sexual aici nu face decât să accentueze această plăcere, nu-i aşa? Iată câteva tipsuri numai bune de pus în practică:

1. Un parfum proaspat, un masaj, un sărut...


Nu trebuie să pregătiţi acest moment cu o săptămână înainte, dar puţină ordine nu strică: înmiresmarea băii cu un parfum proaspăt, câteva prosoape curate, eliminarea din peisaj a obiectelor inutile, care v-ar putea deranja în momentul partidei de amor - sunt câteva "mişcări" care vă pot fi de folos. Dacă vă face să vă simţi bine, puteţi aduce câteva obiecte pe care le folosiţi în dormitor atunci când faceţi amor: ulei de masaj şi/sau lumânări parfumate.

2. Nu abuzaţi de gel


Nu faceţi abuz de ingrediente care ar putea facilita alunecarea sub duş. Ştiu că aburii pot face atmosferă erotică, dar bine ar fi să asiguraţi o ventilaţie corespunzătoare pentru a nu se lasa cu ameţeli sau leşinuri.  

3. Spalaţi-vă reciproc


Este un act intim şi extrem de seducător. Fiţi gentili cu zonele sensibile şi nu ezitaţi să vă jucaţi, să vă "folosiţi" de limbă şi degete pentru a alinta aceste părţi. O repriză de sex oral sau anal va veni natural.

4. Jucarii incitante


Ce zici de un dildo pe care să îl "propteşti" pe un perete? Sau câteva jucării sexuale speciale pentru sexul în apă? Puteţi profita şi de capul duşului, care este "jucăria sexuală" cea mai des folosită de femei pentru a se masturba: jucaţi-vă cu presiunea apei sau masaţi-vă în zonele intime folosind capul duşului.

5. Profitaţi de orice avantaj


Dacă baia nu este destul de mare, atunci va fi foarte interesant să încercaţi poziţiile sexuale în care staţi în picioare: imaginează-ţi cum ar fi ca iubitul tău să te lipească de peretele băii şi să te penetreze pe la spate - peretele răcoros va fi în contrast revigorant cu acţiunea fierbinte care se întâmplă în spatele tău, nu-i aşa? Mmmmm...
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ioana pe 15 Feb 2011, 16:36
    Buna

    sincer nustiu prietenu mia propus sa facem sex oral si anal...dar park am o temere de esec..mai ales in cazul sexului oral...mie sa nu fac ceva gresit si sa ramana saracul cu sechele:))...nustiu datzi un sfat

    0
    2

  • cineva pe 15 Nov 2010, 22:53
    daaaaaaaa

    eu de fiecare data cand fac dus cu iubitul meu ajungem la sex oral si anal.e super mai ales cand faci toate astea din dragoste pt partener si din placere.

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod