România: 4 vedete care au probleme cu greutatea

Deşi trăim în epoca în care dacă nu ai măsurile ideale 90/60/90 nu exişti ca şi persoană publică, există totuşi câteva exemple de femei de succes care nu îndeplinesc nici pe departe aceste standarde. Ce le recomandă, însă? Talentul, poate, discreţia, calitatea umană, proiectele de până acum... Ţi le prezint şi, la final, te las pe tine să decizi.

Teo Trandafir, Monica Anghel, Ozana Barabancea sau Oana Roman sunt numai o parte dintre femeile cu greutate care au trecut foarte uşor bariera ecranului, în ciuda siluetei pe care o afişează.
29 Octombrie 2010
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adriana pe 15 Oct 2011, 23:32
    dezastru

    oare din cauza nutritionistei este teo bolnava?

    1
    0

  • doriss pe 30 Oct 2010, 20:22
    grasele

    anca tu nu stii ce inseamna sa ai un metabolism care nu functioneaza ,asa ca numai vb ce nu trebuie si numai jigni prs grase,tu nu te-ai confruntat cu asa ceva si nu stii citi bani iti trebuie ptr regimul pe care trebuie sa-l tii toata viata ,ca de mers poti sa mergi mult si bine ca tot nu slabesti si de facut sport nu toata lumea poate ,mai sunt si prb de sanatate care nu-ti permite ,gindeste inainte sa vb grase ca butoaiele ,ca poate o sa ajungi si tu intr-o buna zi un butoi ,am cunoscut o prs asa ca tine care o viata a ris de prs grase si acum aste ea un butoi ,ai grija....

    2
    0

  • katy pe 29 Oct 2010, 14:10
    vedete cu greutate

    eu zic sa nu mai comentati atata pe seama lor...ca-s vedete sau nu....sunt oameni ca si noi......ca au ceva in plus e treaba lor.....nu suntem toti facuti dupa acelasi sablon...fiecare organism reactioneaza altfel...este fff greu sa slabesti...e adevarat, iti trebuie muuuulta vointa,timp si bani...doamne fereste sa ajungeti ca ele

    0
    0

  • MARIA pe 29 Oct 2010, 06:44
    VEDETE GRASE

    MONICA ANGHEL DA ,INTRADEVAR E VEDETA !! CELELALTE NUMAI VEDETE NU SUNT ! CE VEDETA E ROMAN ?? SI CUM ARATA !! MAI BINE CA UNA DE 21 !! --- POATE IN VIS STIMATA DOAMNA !! INGRIJITI-VA PUTIN MAI MULT , CA DEOCAMDATA NU AVETI MUTRE DE VEDETE ! TEO A INCERCAT SI CU POLITICA, DAR SARACA DE EA, NU ERA PENTRU ASA CEVA !

    0
    0

  • anca pe 29 Oct 2010, 06:39
    grasele

    NU AU GRIJA DE ELE ! DEGEABA TINE REGIM SI APOI INCEPE IARASI CA SI INAINTE ! ASTA E ! LENEA ! NU FAC MISCARE ! DUPA FIECARE MASA AR TREBUII SA SE PLIMBE SAU CEL PUTIN O DATA PE ZII SA ALERGE 20-30 DE MINUTE. CREDETI CA FAC ASTA ?? NICI VORBA ! ATUNCI LASA-LE SA RAMANA GRASANE CA BUTOAIELE !

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod