5 sfaturi pentru începătoare ca să facă sex anal fără durere

Dacă ai hotărât să experimentezi, pentru prima oară, sexul anal cu partenerul, aplică cele 5 sfaturi pentru începătoare, ca să ai parte de o experienţă fără durere şi să îţi măreşti şansele de a avea o partidă neaşteptat de plăcută.

Dacă ai hotărât să experimentezi, pentru prima oară, sexul anal cu partenerul, aplică cele 5 sfaturi pentru începătoare, ca să ai parte de o experienţă fără durere şi să îţi măreşti şansele de a avea o partidă neaşteptat de plăcută.

Pentru a elimina orice risc pentru sănătatea ta sau a partenerului, este recomandat să insişti asupra folosirii unui prezervativ. În absenţa acestuia, penisul sau orice deget care a intrat chiar şi pentru o secundă în anus nu mai poate fi introdus în vagin până la spălarea temeinică cu apă şi săpun.

1. Renunţă la preconcepţii


Odată ce ai înţeles importanţa măsurilor de siguranţă legate de sănătatea ta, pasul crucial pentru o experienţă anală plăcută este renunţarea la orice preconcepţii.

Dacă te laşi pradă gândurilor că sexul anal nu este natural sau este foarte dureros, te vei simţi probabil mizerabil. Ca orice act sexual, dorinţa ta de a-l încerca sau de a te bucura de el are un efect important în modul în care îl resimţi.

2. Foloseşte generos lubrifiant


Anusul tău nu este lubrifiat în mod natural, iar pentru a te bucura de sex anal fără durere este foarte important să foloseşti generos lubrifiant. Cel mai rezistent este cel pe bază de silicon: dacă nu eşti alergică.

Aplică lubrifiantul în cantitate mare mai ales pe penis/prezervativ, dar şi la nivel local, direct pe sfincterul tău.

3. Încearcă penetrarea progresivă


Penetrarea prematură îţi poate provoca dureri mari şi poate întrerupe în mod abrupt experimentul. Dacă partenerul tău ştie că nu ai mai încercat pană acum sexul anal, va avea grijă să te pregătească corect.

Stimularea cu degetele a sfincterului este foarte importantă şi îţi poate relaxa muşchii. Odată ce începi să simţi plăcerea legată de stimularea anusului, partenerul poate introduce uşor un deget, apoi două, apoi trei, pentru a te pregăti.

Introducerea penisului se face cu multă grijă: mai întâi vârful penisului, cu mişcări delicate, apoi tot mai mult. La penetrarea totală reuşită se ajunge de obicei după minim câteva minute în care partenerul te penetrează încet, în timp ce îţi stimulează alte zone erogene.

4. Alege poziţia potrivită


Cea mai comodă pozitie de sex anal pentru începătoare este cea "misionar", în care tu stai pe spate, cu o pernă sub fund, iar partenerul stă în genunchi, ţinându-ţi picioarele pe umeri.

Dacă vrei să stai deasupra lui, ţine cont de înclinaţia penisului erect: dacă are înclinaţie în sus, către abdomenul partenerului, stai cu faţa către partener. Dacă penisul lui are înclinaţie în jos, stai cu spatele la el pentru cea mai comodă senzaţie.

5. Foloseste şi un "lubrifiant mental"


Dacă ai mai încercat sexul anal şi nu l-ai putut duce până la capăt sau dacă vrei să ai succes din prima, încearcă un "lubrifiant mental". Alcoolul are un efect relaxant ce te ajută şi mental, dar contribuie şi la relaxarea directă a muşchilor. Bea atât cât îţi trebuie ca să fii uşor relaxată, de exemplu un pahar de vin sau două beri, dar nu te îmbăta. Dacă abuzezi de alcool, situaţia poate deveni rapid neplăcută şi pentru tine şi pentru partener.

Poţi avea orgasm de la sexul anal?


Dacă te excită gândul că faci ceva interzis sau murdar, poţi ajunge rapid la orgasm când urmezi paşii necesari şi elimini durerea. Mai mult, în poziţiile comode de mai sus, penisul ce te penetează anal stimulează indirect clitorisul şi te poţi trezi ţipând de plăcere, chiar dacă nu te aşteptai ca sexul anal să fie atât de plăcut.

 

Comentarii (17)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Edmond pe 19 Aug 2017, 01:44
    sexanal

    zilele trecute am facut sex cu o partenera care a mai expermentat sexul anal si cu fostul, si mi-a spus ca i-a placut foarte mult, avand in vedere ca la expreienta trecuta adurut-o foarte tare ,desi exul avea un penis mai mic si subtire.

    0
    0

  • Nina pe 2 Iun 2017, 00:34
    De ce mi-ati sters comentul meu??

    Nu am folosit cuvinte obscene, nu am criticat pe nimeni...Este ultima data cand va citesc articolele... Si inca ceva, ar fi cazul sa puneti minumul de varsta la asa articole, macar de fatada.

    1
    0

  • tza pe 28 Ian 2015, 11:32
    sex anal

    potzi sa devii insarcinata facind sex anal?

    11
    10

  • mihai pe 27 Ian 2014, 22:00
    sex anal

    ”ranjakkos turbo strong” ce profaneaza? spunene si noua sa nu murim prosti. Pentru cei care critica idea cu sexu anal si rad de alti sunteti lafel ca si restu ati practica si voi si multe care ziceti ca nu ati face lucru asta ati sta numai cu ea in fund asa ca hai sa lasam de o parte ca daca face sex anal e curva nu e cazu e o placere foarte mare atata timp cat stii sa faci sa fie placere si nu durere:P si nu judeca persoana de langa tine persoana care face ceva din placere si din dragoste nu suntem in masura sa judecam pe nimeni. Toti alegem ce vrem sa traim viata si senzatia.

    8
    2

  • andrei pe 20 Sep 2013, 09:37
    Pt. popescu lucian

    Pretenash Cum se face ca d-zeu ti-a dat creier?Si tu nu il folosesti? ..... 1. Daca nu te interesa sexul anal nu gaseai pagina asta 2. Pozitia misionarului cred ca o plictiseste pe sotioara ta.Deci mai mishca-te putin, vezi cum se face...Stii tu. 3..MARE pentru mironositzele aste de te spargi de ras!!!!! Nu ma postatzi degeaba pe siturile de desparti-te VOI SUNTE-TI DE VINA PENTRU CA PLEACA gigel CU ALTA!!! si multe altele pe care nu asi dorii sa le scriu SUNT UN DOMN ce plm

    6
    6

  • popescu lucian pe 14 Sep 2013, 23:24
    ileana pe 10 Iul 2012, 11:32 5 sfaturi pt incepatoare ca sa faca xex anal fara durere

    ileana draga, si gurita ti-a dat-o Dumnezeu sa mananci, nu sa s... cucu, deci pana la urma unde e adevaru>?

    5
    8

  • Sorina pe 10 Aug 2012, 01:32
    Pt don'soara jurnalista

    Auzi, tu, Iulia, matale ai incercat sa faci ce ai scris acolo sau ai dat copy paste de pe net? :))))))))))))))))

    3
    4

  • smeul pe 31 Iul 2012, 00:21
    seara buna

    foarte bine anca , acum ,ca articolul a fost publicat , ce mai conteaza , sunt pareri pro si contra, oricum actul acesta se practica in multe cupluri , unii sa incerce, altii pt. ca le plac ,care nu agreeaza nu il incearca sau practica

    9
    2

  • Anca pe 29 Iul 2012, 02:20
    Sunt doAr sfaturi!

    Acesta este un articol care a fost scris pentru a sfatui si a ajuta pe cei care vor sa practice acest tip de sex. Nu inteleg de ce atatea pareri proaste fata de subiectul acesta. Inainte sa comentati despre titlul articolului mai bine ati citi si ati incerca sa luati in considerare aceste sfaturi si abia apoi sa reveniti cu un comentariu legat de articol. Unii sunt mai deschisi si ar vrea sa incerce acest lucru, dar nu inseamna ca trebuie sa il practice la fiecare partida de sex. Comentariile anterioare mi se par foarte uracioase.

    19
    3

  • ranjakkos turbo strong pe 17 Iul 2012, 20:50
    Super stupid!

    CAaorice pacat grav, asa ceva nu poate aduce decat boala si moarte, fizica si sufleteasca. Fiindca ideea de baza aici e profanarea, iar nu intimitatea

    7
    23

  • giogio pe 13 Iul 2012, 19:45
    ...

    ..si apoi se intreaba: de ce noua generatie e intr'atat de retarda si obsedata sexual ?!

    10
    14

  • Dyutza_003 pe 10 Iul 2012, 22:08
    Buna

    Praf esti tu, duduie :) Pe alea alde tine le parasesc barbatii. Si stii de ce? Pentru ca reprezinti doar o ''gaura" pentru ei. Si asa cum si-au bagat-o in tine (nu ma intereseaza unde, in gura, in c**) la fel si-o baga si in altele, care cica au conceptii ''moderne" ca tine. Conceptii de kkt, nu moderne. Zicea nu stiu cine ca-i la moda sexul in urechi. Grabeste-te, nu cumva sa ramai in urma! Demnitate n-ai, creier-nici atat, ce-ar fi sa mai pierzi un lucru :)))

    19
    26

  • Frozenideas pe 10 Iul 2012, 21:01
    sex anal

    Realizati ca aveti conceptii de mironosite triste da? Realizati ca pentru voi sexul se rezuma la bagatul in pasarica si dat'ul cat mai mult din cur da? Ca daca sunteti atat de refractare la idee sunteti mai limitate si mai opace decat o baba trecuta de varsta senectutii, da? Ca practic voi nu aveti ce sa oferiti unui barbat si ca de obicei sunteti niste triste care nu fac altceva decat sa urle ca barbatii sunt josnici si ca v'au parasit, da? Va mira? pe mine nu. Sunteti praf

    23
    19

  • anda pe 10 Iul 2012, 20:36
    chhhhhhhhhhhhhhh

    daca ala vrea sa se duca dupa alta , se duce ...puteti sa faceti voi si sex pe orbita , ca in bancul ala!!! se duce Ion dupa alta cat ai clipi. mai bine ingrijiti-va decat sa ajungeti la 30 de ani sa fiti varza ...ala nu sta langa voi sa va stearga la fund...trece glorios la urmatoarele ...gauri !!!

    24
    11

  • Io pe 10 Iul 2012, 20:05
    5 sfaturi pentru începătoare ca să facă sex anal fără durere

    Total de accord cu Dyutsa si Ileana ....o sa va procopsiti pe la 40 de ani cu un cancer de colon si o sa va intrebati de ce tocmai eu ?!

    15
    17

  • ileana pe 10 Iul 2012, 11:32
    5 sfaturi pt incepatoare ca sa faca xex anal fara durere

    Buna sint total de acord cu Dyutza D-zeu ne-a lasat anusu pt altceva nicidecum pt sex astai o uriciune nu as incuraja niciodata pe cineva sa faca asa ceva f scirbos in toti anii mei si am destui nu am incercat asa ceva este contra naturii nu ar trebui sa incurajam tineretu cu asa ceva mai bine le-am da niste sfaturi mai ortodoxe .

    22
    26

  • Dyutza_003 pe 10 Iul 2012, 10:06
    Buna

    Insusi ideea de a-l promova mi se pare ceva oribil. Sexul anal nu e un lucru natural. Nu l-am incercat niciodata si nici nu-l voi incerca. Pentru sex am alt orificiu. Dar se spune ca e a naibii de dureros. Pentru cele care il practica-spor la munca! O sa ajungeti intr-o stadie in care o sa va c*c*ati pe voi. Distrugeti-va muschii anali si pe urma o sa umblati numai prin spitale.

    24
    27

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod