Dosar Eva. 7 personaje importante din România care au ucis. Vezi ce au pățit!

Fostul "cârcotaș" Șerban Huidu a fost condamnat vineri la doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare pentru un accident rutier produs din vina lui și soldat cu moartea a trei oameni.
Huidu nu este însă singurul personaj notoriu din România care are pe conștiință moartea unor oameni. El s-a alăturat, cu sau fără inconștiență, unei "pleiade" nefaste de vedete TV, artiști ori personaje influente care au comis accidente mortale sau au ucis cu arme de foc.

1 din 8

Șerban Huidu, închisoare cu suspendare pentru morți

La jumătatea lunii mai, realizatorul TV a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, în urma accidentului produs în octombrie 2011, lângă Timişul de Sus, în judeţul Braşov.

Magistraţii Judecătoriei Braşov l-au condamnat vineri pe Huidu la doi ani şi jumătate de închisoare cu suspendare şi un termen de încercare de patru ani şi şase luni. Sentinţa nu este definitivă și poate fi atacată în termen de zece zile de la comunicare. Fostul "cârcotaș" nu a fost prezent, vineri, la Judecătoria Braşov, fiind reprezentat de avocatul său, Ioan Mânjina.

În accidentul provocat de Huidu şi-au pierdut viaţa Ioan Garbis, Magda Drăghici şi Ştefan Lungu Balogh, colegi la o firmă din Braşov. În 16 octombrie 2011, ei se îndreptau cu un Logan spre Aeroportul Otopeni. Şerban Huidu circula dinspre Capitală spre Braşov, iar la ieşirea din Timişul de Sus a intrat cu maşina pe contrasens şi a izbit Dacia în care se aflau cele trei persoane. Huidu se afla în maşină împreună cu soţia sa, cu cei doi copii în vârstă de doi şi patru ani şi cu bona acestora.

Potrivit concluziilor expertizei tehnice, la momentul accidentului, maşina condusă de Huidu rula cu 87 de kilometri la oră, în condiţiile în care limita de viteză era de 50 de kilometri la oră, şi a intrat total pe contrasens. Conform experților, Loganul rula cu 40 de kilometri la oră. "Huidu putea preveni producerea accidentului dacă şi-ar fi păstrat banda de circulaţie. Starea de pericol s-a declanşat în momentul în care Şerban Huidu a pătruns pe contrasens. Nu s-a putut stabili dacă putea sau nu să evite producerea accidentului", se arată în raportul expertizei tehnice.

1 Iulie 2012
 

Comentarii (16)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Jackass pe 1 Feb 2013, 04:22
    Oameni inculti care comentati total aiurea!!!!

    Sunt sigur ca daca ar fi fost salam sau guta in locul lui Serban Huidu, n ar mai fo fost atatea comentarii total aiurea si fara argumente, nu stiti decat sa aruncati cu pietre fara sa stiti mare lucru, cititi oamnei buni codul penal si de poate scapa doar cu o pedeapsa cu suspendare, uitati va pe GUGAL top vedete care au omorat oameni si n au patit nimic, asa este codaul penal la noi in romanica, nimeni nu pateste mai nimic, doar in cazuri extreme, sa fie masina furata, sa n ai carnet, sa fi baut si sa omori, abia atunci poti sa ti faci griji ca ti iei cativa ani, vorbiti doar sa va aflati in treaba. CITITI inainte sa vorbiti. Asa si eu pot sa fiu suparat ca in P-ta Obor se face contrabanda cu tigari sub nasul jandarmilor de cacat de la noi din romanica iar eu daca sunt prins cu un cui pe strada risc dosar penal, insa la consumul de droguri usoare / de mare risc scrie clar ce pedeapsa risti, asta este valabil si in cazul unui OMOR DIN CULPA, ca in cazul de fata. Rugamintea mea este doar sa va documntati putin cate vedete avem in romanica care au fost in postura lui Serban Huidu si au scapat basma curata, fara atata "reclama" la tv si alte nebunii.... Numai bine!

    0
    0

  • Dana pe 3 Iul 2012, 08:39
    Ce va pricepeti sa dati cu pietre!

    Eu zic ca a fost si este pedepsit de Dumnezeu pentru toate greselile lui si pentru urmatoarele. Justitia a mai adaugat ceva la pedeapsa divina. Pe morti de la groapa, nu-i mai intorci, si a cere musai inchisoare intr-o asa situatie, se numeste razbunare.

    1
    0

  • cristi pe 2 Iul 2012, 19:52
    criminali

    Asa se nasc criminalii in serie...FELICITARI JUSTITIEI ROMANE!

    2
    3

  • Ralu pe 2 Iul 2012, 18:37
    :)

    Daca are ocazia sa scape , e normal sa profite ,si voi ati face la fel.

    0
    0

  • LOL pe 2 Iul 2012, 13:06
    PAI CUM MA

    Pai cum ma cu suspendare?Pai eu daca traversez strada neregulamentar imi da amenga 60 de lei cu suspendare sau trebuie sa marc banul?

    2
    0

  • moldovan pe 2 Iul 2012, 12:39
    accident

    daca ai bani si relatii scapi de orice pedeapsa in Romania..eu daca fac o infractiune infund puscaria ani grei, pe cand Huidu nu va face nici o zi....nu este corect...ai gresit trebuie sa platesti, ce daca este un fost carcotas tot om este si a luat viata altor oameni este un criminal

    2
    0

  • nelu pe 2 Iul 2012, 10:19
    mda

    Pentru cei care scriu cä asa ceva se intimplä numai in Ro! Dacä ai bani scapi de inchisoare si in Rusia, in Ucraina, in Pakistan, in India, in Columbia, etc. Locuiesc la nemti si am colegi de muncä care vin din tärile astea si vä spun eu sigur cä si la ei e tot ca la noi.

    1
    0

  • ANA pe 2 Iul 2012, 07:51
    Cazul Huidu

    santeti prea duri... oricaruia dintre noi ni se poate intapla sa fim in locul lui Huidu, la fel si in locul celor care au fost in logan!!!!!

    2
    6

  • Deea pe 1 Iul 2012, 23:59
    intrebare

    Salutare. As face si eu un comentariu,din cate am inteles familile indoliate au cerut daunde morale cateva zeci sau sute nu vreau sa gresesc de mii de euro.Vi se pare normal?Atat valoreaza viata celor morti,cu cateva mii ,zeci sau sute de euro?cu banii astia gata se sterge toata durerea? Hai sa nu mai judecam ca nu stie nimeni ce e in sufletul fiecarui om.Si nedreptatea asta exista in Romania de cand lumea si pamantul.Nu cred ca vreunul din voi nu a apelat vrodata la "pile""relatii" "cunostinte".......

    5
    1

  • sorina pe 1 Iul 2012, 17:26
    pt stef

    Stef,sunt foarte curioasa cum te-ai simti tu daca in logan erau persoane dragi tie.la rudele si prietenii celor decedati nu se gandeste nimeni.oamenii aia au murit asa aiurea ca s-a trezit unu destept sa ca nu are chef sa stea in coloana si mai scapa si basma curata.totusi te intreb Stef unde e dreptatea?

    6
    0

  • romanu' lu' peste pe 1 Iul 2012, 16:12
    pentru Stef

    Sigur ai dreptate !CE mare lucru au facut? au omorat doar cativa oameni. Daca nici nu au vrut ( deci au facut'o fara intentie) si nici nu le pare bine, cred ca trebuiau chiar sa primeasca un premiu de consolare pentru ce "au tras" Maai baade nu vezi : CU CAT ESTE MASINA MAI SCUMPA CU ATAT ESTE PEDEAPSA MAI MICA

    8
    0

  • Marius pe 1 Iul 2012, 12:23
    @Stef

    ". Cu totii facem greseli, dar nu toti suntem aratati cu degetul." De acord cu afirmatia asta, facem greseli si nu suntem aratati cu degetul, dar stii ce facem noi ceilalti in schimb pentru asa ceva? PUSCARIE !!! In timp ce el isi vede in continuare de viata lui! Nu ca as vrea sa se sinucida de ciuda acum, ca nu o va face? Subiectul comentariilor era acela ca suntem cu totii nedreptatiti si tu ii iei lui apararea. Tie se pare normal sa se intample asa ceva? Ti-ar placea sa te afli in asa o situatie si sa iti iei 10 ani de parnaie stiind ca agariciul asta bogat , cu tacsu' fost securist, a scapat asa usor? Sunt sute de persoane in situatia lui si isi ispasesc acum pedepsele dupa gratii, iar el cum plateste? Isi conduce in continuare masinile de lux, si se distreaza. Despre asta vorbim: despre dreptate,despre datoria morala a fiecaruia, despre normalitate. Dar avem judecatori corupti si daca sunt bani, se iese din orice. Sa ii fie rusine, probabil deja ii este, ca nu mai vrea sa fie persoana publica, dar nu e de ajuns. Ar trebui sa nu mai conduca never ever, si sa execute macar acei 2 ani si ceva de puscarie, care oricum sunt extrem de putini pentru fapta lui! Stii ca sunt oameni care fac puscarie cu anii pentru ca au furat o gaina din curtea cuiva, sau ceva din magazin? Sau altii care au facut diverse falsuri in acte? Ei stau in puscarie cu anii, si nu sunt un pericol social, dar el??? Ti-ai fi dorit sa fi fost tu in locurile celor din logan? Sau sa fi fost tu in locul lui Huidu si de acum sa ai 10 de puscarie de facut? Cum e corect? Din partea mea, daca puscarie tot nu face, ii doresc sa ii fie toata viata chinuita de acele momente, sa nu aiba liniste si sa nu poata dormi nici 5 min cu gandurile astea.

    9
    0

  • radoi pe 1 Iul 2012, 11:22
    pt Stef

    Cu totii facem greseli Stef si toti platim pentru ele... Dar unui om de rand care nu e persoana publica ii dai minim 5 ani cum zice si Codin in coment iar unui personaj din lumea buna ii dai cu suspendare... Pai se spune ca legea e pentru toata lumea si ca suntem egali in drepturi...

    13
    0

  • eu pe 1 Iul 2012, 11:21
    pt stef

    Nu e vorba ca a vrut sau nu, dar tu daca erai in locul lui faceai puscarie. Cand te urci la volan iti asumi o responsabilitate!!!

    12
    0

  • codin pe 1 Iul 2012, 11:15
    Huidu

    Omeni buni oricare alt om de rand care ar fi facut aceasta fapta vruta si nevruta ar fi ispasit o pedeapsa de minim 5 ani... nu ai cum sa ii dea lu Huidu asta cu suspendare e ridicol omori 3 oameni nevinovati si tu te duci la mare si te doare in baschetii.. astea se pot intamplla numai in Romania tara tuturor posibilitatilor....pacat de oameni care au murit... trebuia sa ii dea cu executare nu cu suspendare nu merita suspendare omu asta Huidu asta

    11
    0

  • Stef pe 1 Iul 2012, 08:31
    Nu asa

    Eu nu inteleg de ce nu ii lasati pur si simplu pe oamenii astia in pace. Credeti ca si-a dorit vreo unul sa faca atata rau? Nu, dar au facut greseli. Cu totii facem greseli, dar nu toti suntem aratati cu degetul.

    10
    15

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod