5 lucruri de care aveţi nevoie pentru o seară reuşită de Valentine's Day

Jucăriile erotice, uleiul pentru masaj şi un vin bun pot destinde atmosfera, astfel încât să petreceţi o noapte de neuitat împreună! Te pregăteşti pentru noaptea specială de

Jucăriile erotice, uleiul pentru masaj şi un vin bun pot destinde atmosfera, astfel încât să petreceţi o noapte de neuitat împreună!

romantic couple in bed with rose.
Te pregăteşti pentru noaptea specială de Valentine's Day? Iată cinci dintre lucrurile simple care nu trebuie să vă lipsească în acea seară, deoarece vor face totul mai incitant:

1. Un vin de calitate
Nu prea mult, ci doar pentru a vă introduce în atmosfera romantică şi a vă relaxa înainte de a începe o noapte de neuitat. Acesta are un efect relaxant şi stimulează circulaţia sângelui în tot corpul, astfel că starea de excitaţie va fi una mult accentuată. Ai grijă să vă limitaţi doar la câteva guri de vin!

2. O jucărie erotică pentru amândoi
Un inel vibrator pentru penis poate să producă senzaţii tari pentru amândoi atunci când este folosit în timpul partidei de amor. Vibraţiile le veţi simţi amândoi şi astfel se măreşte starea de excitaţie.

3. Un ulei pentru masaj
După ce aţi băut câteva guri de vin puteţi să începeţi cu un masaj relaxant în timp ce vă sorbiţi din priviri trupurile goale. Foloseşte un ulei aromat pentru a incita şi mai mult simţurile!

4. Un lubrifiant comestibil
Este ideal pentru sexul oral, dar şi pentru o penetrare mai uşoară şi cu mai multă plăcere. Alege unul pe bază de apă şi aromat, deoarece va fi compatibil cu prezervativul şi cu jucăriile erotice.

5. Ceva obraznic şi nou de încercat
Fie că alegeţi cătuşele, o costumaţie sexy, un bici, chiloţei comestibili sau orice alt obiect care vă strârneşte fanteziile este important să fie pe placul amândurora.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod