4 lucruri obişnuite care afectează calitatea spermei

Consumul zilnic de alcool şi prea multe ore la televizor pot să pară destul de inofensive la o primă vedere, însă au un efect negativ pentru sănătatea bărbaţilor Iată cinci dintre

Consumul zilnic de alcool şi prea multe ore la televizor pot să pară destul de inofensive la o primă vedere, însă au un efect negativ pentru sănătatea bărbaţilor

Drinking fresh beer. Thoughtful young man drinking beer and looking away while sitting in bar

Iată cinci dintre cele mai comune lucruri pe care poate că iubitul tău le face zilnic, dar care afectează grav calitatea spermei:

1. Stă prea mult la televizor
O cercetare făcută de specialiştii de la Universitatea Harvard scoate la iveală faptul că un bărbat care petrece în faţa televizorului mai mult de 20 de ore pe săptămână produce cu 44% mai puţină spermă în comparaţie cu cei care nu obişnuiesc să se uite atât de mult la televizor.

2.

Consumă prea mult alcool
Cinci băuturi alcoolice consumate pe săptămână reduc semnificativ de mult cantitatea de spermă produsă de un bărbat. Prin urmare, nu este nevoie de o cantitate mare de alcool pentru a perturba cantitatea şi calitatea spermei.

3. Este vegetarian şi nu consumă carne
Un studiu de patru ani realizat recent a dezvăluit faptul că bărbaţii care nu consumă carne produc o cantitate mai mică de spermă comparativ cu cei care sunt carnivori.

4. Fumează marijuana
Un studiu realizat de Universitatea din Copenhaga arată că bărbaţii care obişnuiesc să fumeze marijuana de două ori pe săptămână au o cantitate de spermă cu 29% mai mică decât cei care nu au acest obicei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod