12 trucuri erotice pentru o partidă fierbinte de sex. Simte pasiunea!

Dacă lucrurile s-au răcit între voi pe plan sexual, ce-ar fi să vă mai dezmorţiţi puţin? Iată 12 trucuri erotice care sigur vă vor încălzi şi vă vor reda pofta nebună de sex!
Gerul de afară ţi-a îngheţat libidoul şi nici că mai ai chef să devii intimă cu partenerul tău de viaţă, mai ales dacă asta înseamnă să renunţi la stratul călduros de haine? Dacă lucrurile s-au răcit între voi pe plan sexual, ce-ar fi să vă mai dezmorţiţi puţin?

Iată 12 trucuri erotice care sigur vă vor încălzi şi vă vor reda pofta nebună de sex!

1. Tolăniţi-vă pe canapea şi vizionaţi un film erotic


Se zice că pofta vine mâncând... Normal că dacă activităţile voastre sunt inocente, fără vreo tentă sexuală, nici nu simţiţi nevoia să mai începeţi o partidă de sex. Data viitoare când vă tolăniţi pe canapea sub pătura groasă, ca să vedeţi un film, alege tu filmul şi mizează pe o peliculă cu scene erotice. Imaginile fierbinţi vă vor incita privirea, aşa că profită de ocazie şi atinge-l pe iubitul tău pe sub pătură într-un mod seducător. Va prinde imediat mesajul.

2. Încălziţi-vă simţurile


Ce chef să mai ai de sex când simţi că gerul ţi-a îngheţat simţurile? Ei bine, îţi poţi recăpăta pofta de sex dacă tu şi iubitul tău începeţi să vă atingeţi mai des, poate chiar şi cu pretextul de a vă încălzi după drumul istovitor de la muncă. Roagă-l să-ţi mângâie braţele, spatele şi posteriorul cu mişcări ferme. Astfel de atingeri favorizează eliberarea de endorfine şi de oxitocină, ceea ce îţi va stimula şi dorinţa sexuală. Masaţi-vă unul pe celălalt cu ciocolată încălzită în prealabil şi consumaţi-o direct de pe trupurile voastre. Ciocolata neagră are efect afrodiziac!

3. Oglindiţi-vă plăcerea


În cazul în care nu ai o oglindă de dimensiuni mari în dormitor nici nu ştii ce pierzi. O oglindă aşezată în dreptul patului poate face minuni cu viaţa voastră sexuală. Faptul că vă puteţi privi în acţiune adaugă un strop de adrenalină partidei. În timpul sexului oral, cel care primeşte plăcerea se poate privi în oglindă şi îşi poate urmări partenerul din mai multe perspective. Plăcerea va fi dublată de efectul vizual!

4. Intensifică plăcerea lui


Cu 30 de secunde înainte să aibă orgasm atinge-i perineul, acea porţiune fină şi umflată situată între testicule şi anus. Masajul acestei zone îi va intensifica plăcerea din timpul orgasmului! La fel, pentru un orgasm exploziv, strânge-i baza penisului preţ de câteva secunde, chiar înainte să ejaculeze.

5. Intensifică plăcerea ta


Ca să simţi mai multă plăcere în timpul actului sexual, sexologii îţi recomandă să-i arăţi iubitului tău maniera în care îţi place să fii atinsă, masturbându-te în faţa lui. Închide ochii şi atinge-te aşa cum ştii că-ţi place şi roagă-l pe iubitul tău să ia notiţe.

6. Încinge atmosfera cu un playlist sexy


Dansul ne încălzeşte şi ne binedispune, pentru că ne pune sângele în mişcare şi favorizează eliberarea de endorfine. Concepe un playlist cu melodii super sexy şi activează opţiunea de shuffle, ca să curgă aleatoriu. Mai apoi, provoacă-l pe iubitul tău la un dans intim şi provocator sau fă-i un număr de striptease de neuitat.

7. Inovează sexul cu puţină tehnologie


Unele cupluri sunt reticente când vine vorba de achiziţionarea unei jucării erotice. Iubitul tău nu se va simţi, însă, în inferioritate, dacă vei cumpăra un vibrator de mici dimensiuni confecţionat special pentru stimularea clitorisului. Îl poţi folosi în timp ce el te penetrează, pentru a maximiza şansele să atingi orgasmul, având în  vedere cât de importantă este stimularea clitoridiană pentru plăcerea unei femei. În plus, poţi achiziţiona un vibrator cu telecomandă, având grijă să-i dai telecomanda iubitului tău. Îl va incita faptul că te poate controla.

8. Micul tău prieten, lubrifiantul cu efect de încălzire


Există pe piaţă lubrifianţi speciali, care conţin particule ce conferă pielii tale senzaţia imediată de încălzire. Aplică un strop de lubrifiant pe penisul iubitului tău şi alt strop la tine pe clitoris chiar înainte să te penetreze şi vei simţi diferenţa!

9. Aprindeţi dorinţa la duş


Când vă aflaţi la duş, frecaţi-vă unul pe celălalt cu un scrub exfoliant cu proprietăţi afrodiziace, cum ar fi cel cu aromă de lavandă sau cel cu vanilie. În acest fel vă stimulaţi terminaţiile nervoase ale pielii, stimulaţi circulaţia sângelui şi vă recăpătaţi apetitul sexual. După un asemenea tratament revigorant, sexul va fi mult mai intens.

10. Faceţi sex semi-îmbrăcaţi


O soluţie de compromis este, desigur, aceea de a face sex semi-îmbrăcaţi. Aşa că începeţi actul sexual într-un mod fulminant, eliminând din joc doar hainele care stau în calea plăcerii.

11. Recreaţi valurile mării


Ştiai că există un mit al mării potrivit căruia întotdeauna al şaptelea val dintr-o serie de şapte este cel puternic? Henri Charrière, fost prizonier pe o insulă, a scris în memoriile sale, publicate în romanul "Papillon", despre dobândirea libertăţii pe mare: "[Valurile] Vin într-o serie de şapte. Iar al şaptelea val este suficient de puternic încât să ne poarte dincolo de punctul fără întoarcere."

Lasă-te inspirată de această legendă şi în actul sexual. Recreaţi valurile mării prin mişcările voastre. Roagă-l pe iubitul tău să te penetreze mai superficial, dar a şaptea penetrare să fie întotdeauna una profundă.

12. Creează anticipare


Daţi-vă sms-uri indecente, luaţi cina într-o atmosferă intimă şi, cel mai important, investiţi timp şi energie într-un preludiu lung şi senzual. Toată această anticipare intensifică dorinţa de a face sex şi vă transformă într-un cuplu foarte pasional!
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • pleasure pe 10 Feb 2012, 16:46
  ***

  idem onutta21. jucariile "pt ea" (cat mai diversificate si mai "ciudate"), manevrate de el, lenjeria cat mai sexy ("the fish net", de ex, intensifica negresit placerea) si "scranciobul placerii" - va tine aprinsi garantat. suplimentar, fotografiati-va cat mai "indecent" si cu lux de amanunte in timpul sexului, e nemaipomenit de excitant! fara inhibitii, apelati la filmele erotice, aveti ce invata.

  2
  6

 • onutta21 pe 10 Feb 2012, 12:14
  ****

  le-am incercat mai pe toate de aici :)))inafara de faza cu gelul de dus exfoliant cu arome afrodisiace :P .....buna idee

  4
  6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod