Naomi Watts, în rolul Dianei

Actrița va juca în "Caught In Flight", un film despre ultimii doi ani din viaţa prinţesei Diana.

Actriţa Naomi Watts o va interpreta pe marele ecran pe prinţesa Diana, în filmul "Caught In Flight", regizat de Olivier Hirschbiegel.

Pelicula produsă de compania britanică Ecosse Films va fi realizată pe baza unui scenariu scris de Stephen Jeffreys, informează site-ul variety.com, citat de Mediafax. Filmările vor debuta în acest an în Marea Britanie.

Filmul va prezenta ultimii doi ani din viaţa prinţesei Diana şi va descrie modul în care ea a reuşit să îşi găsească fericirea după divorţul de prinţul Charles, prin implicarea sa în acțiunile umanitare.

Un alt film despre viaţa Dianei, bazat pe memoriile fostului ei bodyguard Ken Wharfe, intitulate "Diana: Closely Guarded Secret", se află în etapa de preproducţie.

Producătorul Stephen Evans caută o actriţă de la Hollywood care să o întruchipeze pe prinţesa britanică decedată într-un tragic accident de maşină în august 1997. Nume precum Keira Knightley şi Scarlett Johansson au fost asociate proiectului, relatează Mediafax.

Naomi Watts, care s-a făcut remarcată în filmul "Mulholland Drive", de David Lynch, în 2001, a fost nominalizată la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în 2004, pentru rolul din "21 Grams", regizat de Alejandro Gonzalez Inarritu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod