10 paşi ca să-i oferi cel mai intens orgasm din viaţa lui

Deşi n-ai crede, orgasmul masculin este o experienţă complexă. Celebrul sexolog Alfred Kinsey preciza în anii '50 că ejacularea şi orgasmul nu se petrec în acelaşi timp. Un bărbat poate ejacula la câteva secunde bune după ce a avut orgasm. Ştiai acest lucru?
Deşi n-ai crede, orgasmul masculin este o experienţă complexă. Celebrul sexolog Alfred Kinsey preciza în anii '50 că ejacularea şi orgasmul nu se petrec în acelaşi timp. Un bărbat poate ejacula la câteva secunde bune după ce a avut orgasm. Ştiai acest lucru?

Află, în continuare, de la experţi, tot ce trebuie să ştii despre plăcerea la masculin. Oferă iubitului tău cel mai intens orgasm din viaţa lui punând în aplicare cele 10 sfaturi de mai jos!

Bărbaţii nu se manifestă atât de zgomotos precum femeile când ating climaxul, dar lipsa lor de reacţie nu înseamnă că nu se bucură şi ei de orgasme mai intense ocazional. De regulă, plăcerea se citeşte în acel suspin de la final sau în zvâcnirile din timpul ejaculării, care ne anunţă de câtă tensiune sexuală s-a eliberat bărbatul respectiv. Cu cât mai multă cu atât mai bine...

Iată ce poţi face ca să-i oferi iubitului tău cel mai intens orgasm din viaţa lui!

1. Arată-i că eşti în culmea extazului


"Un orgasm senzaţional este pentru bărbaţi ca o bere rece după muncă, adică o recompensă venită după un lucru bine făcut", precizează Robert Hamilton, pentru redbookmag.com. Lucrul bine făcut este, în acest caz, să te satisfăcă pe tine. "Mulţi bărbaţi nu se lasă cuprinşi de valurile orgasmului până când nu-şi văd mai întâi partenera în extaz. Ori, dacă se abţin şi nu se lasă duşi de val, nu vor experimenta un orgasm cu adevărat vulcanic", explică sexologul Barry McCarthy.

Aşadar, o primă condiţie ca să-l înnebuneşti de plăcere este să te relaxezi, să te simţi bine în pat cu el şi să-i spui ce poate face pentru a te duce în al nouălea cer. Şi când eşti în culmea extazului, invită-l să ţi se alăture.

2. Lasă-l să aştepte două zile


Abstinenţa este cel mai puternic afrodiziac, iar sexologii te sfătuiesc să faci o pauză de sex de două zile, înainte de a trece la atac. Iar înainte de partida cu pricina, fă-i câteva apropouri sexuale, care să-l încingă, cum ar fi să te plimbi goală prin casă sau să-i trimiţi un sms indecent când e la muncă.
   

3. Prelungeşte plăcerea...


Bărbaţii simt acea nevoie imperioasă de a-şi da drumul, deşi în sinea lor ştiu că un preludiu mai lung înseamnă un orgasm mai puternic. "Ca să prelungeşti preludiul începe actul sexual cu mişcări lente. Fă-i un masaj relaxant înainte şi construieşte plăcerea treptat", precizează sexologul Linda De Villers. Dacă e nevoie, ia mici pauze de răcorire în timpul sexului. Iubitul tău va adora să fie tachinat în acest mod.

4. ... sau ia-l pe sus!


O altă manieră de a-i oferi un orgasm intens este să-l inviţi la o partidă de sex pe fugă, care să-l lase fără respiraţie. Abandonul pe care îl experimentează când face sex într-un mod rapid şi viguros îl va urca pe culmile unui orgasm foarte puternic. Aşadar, ia iniţiativa şi posedă-ţi iubitul preţ de câteva minute.

5. Ia-l prin surprindere


Indiferent că preferi varianta lungă sau varianta scurtă, măreşti şansele să-i provoci un orgasm intens, dacă îl iei prin suprindere pe partenerul tău. Fă-i avansuri când se aşteaptă mai puţin, iar efectul surprizei îi va dubla viteza cu care se excită.

6. Fă sex dimineaţa


Sexologii precizează că orele dimineţii sunt cele mai propice pentru bărbaţi. Având deja erecţia matinală, penisul său este foarte sensibil şi predispus să experimenteze orgasme intense. Aşa că într-o sămbătă dimineaţă n-ar strica să-ţi iei iubitul prin surprindere cu o partidă prelungită de sex.

7. Mergi direct la sursa plăcerii


"Nu că bărbaţilor nu le-ar plăcea să fie mângâiaţi sau sărutaţi, dar când vine vorba de orgasm, poţi începe şi termina cu penisul lui", spune Marilyn Volker, doctor şi sexolog. Aşa că dacă vrei să-i provoci un orgasm foarte puternic, alege o poziţie de sex, care să-i ofere o stimulare intensă a penisului, cum ar fi doggie style, când femeia stă în patru labe, iar bărbatul o penetrează din spate.

8. Fă exerciţiile Kegel


Muşchii pe care îi foloseşti când opreşti jetul de urină se numesc muşchii Kegel. Dacă obişnuieşti să faci exerciţiile Kegel, deci să-ţi încordezi aceşti muşchi în mod repetat, vei avea un vagin mai tonifiat. În timpul sexului, încordează muşchii Kegel. Nu doar că-i vei oferi lui senzaţii mai intense, dar măreşti şansele să ai orgasm vaginal.

9. Stimulează-i şi alte zone erogene


Deşi penisul este zona erogenă esenţială, există şi alte regiuni care, dacă sunt stimulate, pot mări intensitatea plăcerii din timpul orgasmului. De exemplu, sexologii îţi recomandă să-i masezi cu două degete perineul, chiar în timpul orgasmului. Este vorba de zona aceea fină dintre testicule şi anus. Cât despre testicule, nu le ignora când faceţi sex, dacă vrei să-i oferi iubitului tău senzaţii de vis.

10. Oferă-i o stimulare constantă în timpul orgasmului


Cel mai important, când vezi că iubitul tău se apropie de punctul culminant, nu schimba modul în care îl stimulezi, pentru că îi afectezi concentrarea şi, astfel, îi şi diminuezi din plăcere.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • serena pe 27 Ian 2012, 18:30
  ???

  Imi place,cred ca daca am lasa inhibitiile deoparte si ne-am gandi la partener cum am vrea ca el sa se gandeasca la noi ar fi super,n-am mai avea nevoie de sfaturi...Ptr Madalina-nu fi superficiala si nici nu te grabi,sfaturile de mai sus sunt doar o stimulare a imaginatiei,folosesti aceste idei cand se iveste ocazia,nu in fiecare zi sau toate deodata,fiecare moment e unic si mereu altfel,va fi mai placut si relatia dureaza mai mult!

  0
  0

 • Hiyna pe 2 Dec 2011, 22:18
  ...

  Interesant....si in mare parte adevarat.....so...action!!!

  3
  0

 • madalina pe 25 Nov 2011, 15:52
  ...

  La mine nu merge nimic din toate astea.Ca doar de-asta sunt pe-aici...

  0
  4

 • onutta21 pe 19 Nov 2011, 13:24
  ***

  la mine in relatia mea au efect atunci cand ,, il iau pe sus'' , atunci cand o facem dimineata si cand merg direct la sursa placerii :P

  8
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod