Te vei îndrăgosti din nou după o relație toxică, dar așteaptă-te la asta

Atunci când intri într-o relație nouă, după ce ai trecut printr-o relație toxică, te simți ca și cum ai lua o gură de aer proaspăt după ce ai stat sub apă atât de mult timp.
Acesta este efectul pe care îl pot avea relațiile toxice asupra oamenilor. Îi pot face pe aceștia să se simtă sufocați și neputincioși. Din fericire, găsești o cale de ieșire și te vei îndrăgosti din nou. Iată la ce ar trebui să te aștepți!

La ce să te aștepți când te vei îndrăgosti din nou după o relație toxică

1. Cele mai rele așteptări nu vor avea loc

Ești atât de obișnuită cu atmosfera încărcată a unei relații toxice, încât te aștepți ca lucrurile să meargă prost întotdeauna.
Cu toate acestea, așteptările tale negative nu vor fi materializate. În schimb, vei fi expusă unei lumi de pozitivitate și strălucire cu care nu ești obișnuită.

2. Vei fi într-o stare de îndoială puțin cam des

Nu îți va veni să crezi cât de diferite sunt lucrurile acum. Nu te-ai gândit niciodată că relațiile ar putea să pară sau să se simtă în acest fel și ajungi să te îndoiești de realitatea situației tale.

3. Te vei gândi să renunți înainte de a-i da șansa de a te răni

Nu vrei să-i oferi putere partenerului și te gândești să renunți, înainte ca acesta să te poată răni la fel ca fostul.

4.
Îți vei cere scuze pentru lucruri care nu sunt greșite


În cele din urmă, vei decide să rămâi în relație și să speri că va fi bine. Cu toate acestea, din obișnuință, vei ajunge să îți ceri scuze foarte des, pentru că relația ta anterioară te-a făcut să te simți rău și vinovată în multe situații.

5. Te vei întreba dacă inima ta rănită va fi de ajuns pentru noua relație

Începi să vezi potențialul din noul partener și faptul că este o persoană perfectă pentru tine.
Te tratează în moduri în care ți-ai dorit întotdeauna să fii tratată, dar tot te simți prost. Te întrebi dacă inima ta rănită este vrednică de tipul de tratament pe care îl primești.

6. Îți vei da seama treptat că aceasta este o relație complet diferită

Încet, începi să vezi realitatea și să apreciezi relația mai mult. Acesta este începutul unei noi vieți și ești foarte încântată când te gândești la viitorul alături de partenerul tău.

7. Înțelegi ce înseamnă să fii îndrăgostită de cineva care te iubește cu adevărat

Dragostea adevărată pare că te-a ocolit în trecut, dar acum te-a găsit.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod