Relaţii. 5 semne că tu şi iubitul tău nu vă potriviţi

Nu eşti în largul tău când el se află lângă tine şi ai senzaţia că eşti constrânsă să te comporţi altfel decât simţi? Este un semnal de alarmă!
Oricât de mult ţi-ai dori ca relaţia ta să funcţioneze, este posibil ca dificultăţile pe care le ai cu partenerul de viaţă să provină din faptul că nu sunteţi, de fapt, compatibili. Clasica "nepotrivire de caracter" nu este o invenţie, ci o realitate. Iată câteva semne care ţi-ar putea arăta că nu te potriveşti cu cel alături de care trăieşti:

Nu te simţi "tu" în preajma lui

Ai senzaţia că nu eşti aşa cum eşti tu cu adevărat când se află partenerul tău prin preajmă? Îţi cenzurezi vorbele şi gesturile şi te simţi judecată dacă faci ceva ce crezi că nu îi este lui pe plac? Acest lucru provine din faptul că vrei să pari altfel decât eşti, ca să îl mulţumeşti. Un astfel de comportament are consecinţe grave asupra viitorului relaţiei, dar mai ales asupra psihicului tău.
O relaţie împlinită este una în care nu te simţi constrânsă, în care eşti tu aşa cum eşti cu adevărat.

Aveţi concepţii complet diferite despre viaţă

Este firesc să aveţi opinii opuse pe diverse teme, dar este esenţial ca imaginea voastră de ansamblu asupra vieţii să fie cel puţin asemănătoare. Nu puteţi avea concepţii, dorinţe şi planuri de viitor diametral opuse şi să vă aşteptaţi să fiţi fericiţi. De exemplu, dacă visezi să ai o familie numeroasă şi fericită, cum ai putea să o întemeiezi alături de un bărbat care nu îşi doreşte copii? Astfel de indicii, care la începutul relaţiei nu sunt luate prea mult în serios, pot provoca probleme grave pe măsură ce trec anii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod