Relaţii. 5 semne că tu şi iubitul tău nu vă potriviţi



Îţi ascunzi gândurile şi sentimetele de partenerul tău

Sunt unele subiecte sensibile pe care este bine să le ţii numai pentru tine, dar dacă în mod constant eviţi să îi spui ceea ce simţi sau crezi este un semn clar că între voi există unele probleme serioase. Motivele pentru care faci asta sunt diverse, precum teama că te va judeca sau că nu te va înţelege, că îşi va schimba părerea despre tine sau chiar că te va respinge. Dar într-o relaţie împlinită ar trebui să te simţi suficient de confortabil încât să te poţi destăinui în faţa partenerului de viaţă fără nicio teamă.

Nu îţi place să petreci timp alături de iubitul tău

Cel mai mare semnal de alarmă apare atunci când începi să cauţi motive ca să eviţi prezenţa partenerului tău de viaţă. Ar trebui să te întrebi de ce nu îţi place să fiţi doar voi doi, iar atunci când ai răspunsul să încerci să găseşti soluţii.
Iar dacă nu par să existe soluţii pentru această problemă, atunci există posibilitatea ca voi doi pur şi simplu să nu vă potriviţi.

Relaţia voastră pare o luptă continuă

Un alt semn că nu vă potriviţi este senzaţia că trebuie să luptaţi permanent ca relaţia voastră să reziste. Atunci când simţi că trebuie să depui efort constant, când viaţa de cuplu este de fapt un fel de luptă cu morile de vânt, este clar că între voi doi problemele sunt cât se poate de serioase.
Într-o relaţie sănătoasă, ambii parteneri trebuie să fie implicaţi, să investească energie, timp şi sentimente. Dar dacă toată energia voastră sau a unuia dintre voi se concentrează asupra încercării de a păstra relaţia, poate fi un semn că de fapt nu sunteţi compatibili.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod