Cele mai bune sfaturi pe care un tată i le poate da fiului său înainte să se căsătorească

O căsătorie reprezintă un parteneriat, de care dacă ai grijă poate fi cel mai puternic lucru din viața ta. Îți poate oferi confort, speranță și stabilitate atunci când restul lumii nu poate.
Soțul sau soția reprezintă persoana cu care îți petreci întreaga viață. Este persoana care suportă orice greutate, eșec și luptă alături de tine și te sprijină. Uneori, sfaturile venite din partea părinților sunt considerate sfinte. Iată care sunt cele mai bune sfaturi pe care un tată i le poate da fiului său înainte să se căsătorească!

Sfaturi pe care un tată i le poate da fiului său înainte să se căsătorească

1. Fiul meu, o femeie poate fi o soție bună pentru tine și o mamă bună pentru copiii tăi, dar dacă găsești o femeie care este ca o mamă pentru tine, pentru copiii tăi și pentru familia ta, nu o lăsa să plece din viața ta.

2.
Fiul meu, dacă îți spun că ești capul familiei, nu te uita la ce ai în buzunar, ci dacă vezi un zâmbet pe fața soției tale.

3. Fiul meu, dacă vrei să ai o viață lungă, lasă-ți soția să fie responsabilă de salariul tău, deoarece va fi dificil pentru ea să-l cheltuiească atunci când ea este conștientă de nevoile din casă și facturile care trebuie plătite. Dacă salariul este în grija ta, ea te va întreba unde se duc toți banii.

4. Fiul meu, amintește-ți că, atunci când spui că soția ta s-a schimbat, s-ar putea să fie din cauza faptului că ai încetat și tu să faci anumite lucruri.

5.
Fiul meu, nu-ți compara soția cu altă femeie, există nenumărate situații în care și ea trebuie să-ți suporte anumite defecte și probabil că nu te-a comparat cu vreun alt bărbat.

6. Fiul meu, mama ta și cu mine nu suntem interesați de tot ceea ce se întâmplă în căsnicia ta. Încercați să vă rezolvați problemele fără a veni întotdeauna la noi.

7.Fiul meu, nu înceta să ai grijă de mine și de mama ta. Este un secret al înaintării în vârstă să ai copii care să mai aibă grijă de tine din când în când.

8.
Fiul meu, dacă îți cheltuiești banii pe o femeie și nu te întreabă niciodată dacă economisești sau investești și doar continuă să se bucure de atenția ta, nu te căsători cu ea.

9. Fiul meu, nu da niciodată în soția ta. Durerea din corpul ei nu se compară absolut deloc cu rana din inima ei.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod