Vrei să-ți crească părul? Încearcă acest șampon cu bicarbonat de sodiu!

Bicarbonatul de sodiu este unul dintre cele mai sănătoase ingrediente din lume. Prin dezvăluirea proprietăților sale vindecătoare, popularitatea sa a crescut în mod semnificativ în ultima perioadă.
Dintre toate utilizările sale, bicarbonatul de sodiu poate fi folosit și pentru îmbunătățirea calității părului. Acesta face firul de păr mai strălucitor, mai sănătos și curăță podoaba capilară de balsam și produsele chimice toxice. Iată o rețetă de șampon pe bază de bicarbonat de sodiu, a cărei eficacitate te va face să apelezi la ajutorul său mai des decât ți-ai fi imaginat.

Rețetă de șampon cu bicarbonat de sodiu pentru creșterea părului


Dacă vrei să eviți toate produsele chimice pline de diferite substanțe dăunătoare, trebuie să încerci următorul tratament cu bicarbonat de sodiu pentru a menține și îmbunătăți starea de sănătate a părului. Vei fi uimită de rezultate.

Rețetă de șampon pe bază de bicarbonat de sodiu


Fă un amestec format dintr-o parte bicarbonat de sodiu și trei părți de apă. Aplică amestecul rezultat pe părul umed sau uscat și masează-l bine.

Lasă amestecul să acționeze timp de 2-3 minute, după care clătește bine cu apă.
Curăță orice rămășițe cu ajutorul apei calde.

Următorul lucru pe care ar trebui să îl faci este să prepari un amestec dintr-o parte de oțet de mere și patru părți de apă. Pentru a evita mirosul puternic al oțetului, poți adăuga câteva picături de ulei de lavandă, de rozmarin sau de mentă. Spală-ți părul cu acest amestec.

Este posibil să fie puțin dificil să-ți speli părul fără spuma care se creează în mod obișnuit la șamponul standard, dar rezultatele finale te vor uimi complet și îți vor schimba părerea.
Nu trebuie să te speli de fiecare dată cu acest amestec, însă este recomandată folosirea sa constantă pentru a ajuta părul să strălucească și să crească mai repede. În plus, ingredientele din compoziția sa sunt ușor de găsit și deloc costisitoare.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod