Au sărbătorit 63 de ani de căsnicie. Fotografiile lor demonstrează că dragostea rezistă!

Wanda şi Joe s-au căsătorit în 1952, dar dragostea lor este la fel de puternică şi astăzi. Nepoata lor, fotograf de profesie, le-a dăruit cel mai frumos cadou.
S-au cunoscut întâmplător, el era cu maşine, iar ea mergea pe jos. El a oprit maşina şi a abordat-o elegant, invitând-o la o întâlnire. Acest lucru se întâmpla prin 1950, iar la doi ani mai târziu, Wanda şi Joe aveau să-şi lege viaţa pe vecie unul de celălalt. Deşi au trecut 63 de ani de atunci, cei doi sunt la fel de fericiţi.

Cu ocazia aniversării a 63 de ani de căsnicie, nepoata lor, Shalyn Nelson, le-a făcut un cadou memorabil: o şedinţă foto specială care surprinde perfect legătura puternică dintre cei doi soţi.
Proiectul său, numit "Love, The Nelsons", celebrează dragostea şi o surprinde în ochii cuplurilor care sunt de o viaţă împreună.

Tot în cadrul proiectului, Shalyn le-a cerut bunicilor să-şi scrie câte o scrisoare de dragoste. Iată ce i-a transmis Joe soţiei sale: "Dragă Wanda. A trecut foarte mult timp de când nu ţi-am mai compus o scrisoare. Anii petrecuţi împreună au trecut atât de repede, iar într-o zi ne-am trezit că suntem bătrâni. Oricum nu aş da nimic din viaţa noastră împreună nici pentru tot aurul din Alaska.
Avem trei copii minunaţi şi ne-am amuzat în mare parte a timpului văzându-i crescând. Mi-aş dori să putem retrăi din nou unele momente speciale din acele zile. Închei această scrisoare mărturisindu-ţi că astază te iubesc la fel de mult cum te-am iubit în ziua în care ne-am căsătorit".


Acest sentiment minunat, dragostea, care este perfect surprins de fotografă a generat o serie de fotografii senzaţionale care au devenit virale pe internet. Le-a făcut un cadou special bunicilor săi, iar lumea întreagă poate să-i admire şi să-i invidieze pentru legătura puternică pe care o au şi după 63 de ani de căsnicie.
Cine nu şi-ar dori asta până la adânci bătrâneţi?
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod