Ce calități vor bărbații de la o viitoare soție

Când vine vorba de căsătorie, pentru bărbați este mai importantă personalitatea unei femei decât aspectul ei fizic. Află ce calități vor bărbații de la o viitoare soție
Concepția generală este aceea că femeile își doresc foarte mult să se căsătorească și să aibă copii, în timp ce bărbați sunt îngroziți numai de idee în sine. Dar se pare că este departe de adevăr. Studii recente au arătat că, cel puțin în ultima perioadă, bărbații își doresc la fel de mult ca și femeile să aibă relații de lungă durată și copii. Iată ce calități își doresc bărbații de la o viitoare soție:

Sinceritate

Prima și cea mai importantă calitate pe care un bărbat o caută la o viitoare soție este sinceritatea. Până la urmă, cine ar fi dispus să-și trăiască viața lângă o persoană în care nu are încredere? Dar sinceritatea în acest caz se referă și la autenticitate.
Femeile care vor să pară altfel decât sunt și care joacă permanent un rol îi sperie îngrozitor pe cei mai mulți bărbați.

Înțelegere

O relație de iubire ar trebui să aibă la bază și o relație puternică de prietenie. Pentru un bărbat este foarte important să poată discuta deschis cu partenera sa fără să se simtă judecat, criticat sau respins. Normele sociale le impun bărbaților să fie mereu puternici, să nu se plângă sau să-și arate slăbiciunile. Dar asta nu înseamnă că nu le au. Iar singura persoană în fața căreia le pot exprima fără teamă este femeia pe care o iubesc. Bărbaţii sunt atraşi de femeile care îi fac să se simtă confortabil şi încrezători în propria persoană.
O femeie care oferă suport emoţional şi alături de care poate fi total relaxat şi deschis este visul oricărui bărbat.

Modestie

Modestia în comportament, felul de a se îmbrăca şi cel de a vorbi sunt criterii importante pe care bărbaţii le au în vedere atunci când își caută o parteneră pe termen lung. Chiar dacă în aparenţă sunt fascinați de tipele supersexy, de fapt, pentru relaţiile de lungă durată, sunt în căutarea femeilor modeste. Personalitatea este mult mai importantă decât aspectul fizic atunci când își aleg viitoarea soție.

Feminitate

Cei mai mulţi bărbaţi sunt atraşi de femeile care îşi pun în valoare feminitatea. Trăsături precum blândeţea, sensibilitatea sau empatia le sunt pe plac la o femeie pentru că în principiu caută la o parteneră ceea ce lor le lipseşte.
Bărbaţii se îndrăgostesc adesea de femei calde, plăcute decât de cele care au o atitudine rece. Le place să fie "dădăciţi", dar moderat, astfel încât să nu se transforme în cicăleală. Prin urmare, se îndrăgostesc de femeile care au grijă de ei, fie şi într-un sens simbolic.

Stabilitate

Femeile care au un caracter puternic şi care îşi apără integritatea sunt pe placul bărbaţilor. Femeile sunt din ce în ce mai libertine şi nu pun la fel de mult preţ pe propria fidelitate comparativ cu generațiile mai vechi. De aceea, bărbaţii caută femei care printr-un caracter puternic le demonstrează că sunt constante şi de încredere. 

Simţul umorului

Un simţ al umorului compatibil este un alt factor important când vine vorba de atracţie. Bărbaţii preferă femeile care apreciază glumele şi care nu iau totul prea în serios.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod