Arta de a cuceri o femeie

Tu cum ai fost sau cum ai vrea sa fii cucerita de El?

Imi amintesc de un editorial pe care l-am citit acum ceva timp, ce avea ca titlu "Ce isi doresc femeile?", semnat de Maurice Munteanu. Autorul identifica arta de a cuceri o femeie cu "arta de a scrie un roman". Roman pe care mereu il citesti si il recitesti cu mare placere, as adauga eu...

Nu ti s-a intamplat niciodata ca un inceput banal de relatie sa trezeasca o pasiune nebanuita, care, in timp, sa se transforme intr-o iubire nebuna, nebuna? O privire imbietoare, un zambet sagalnic, un "Buna!" soptit - totul firesc, fara vreun scenariu prestabilit... Acesta este si farmecul - nebunia "normala" care declanseaza totul.

 

Privind in urma, de cele mai multe ori inceputul unei relatii de dragoste se dovedeste cel mai frumos moment pe care ni-l dorim sa-l retraim la nesfarsit. Si stii care este partea buna? Niciodata nu este la fel, niciodata nu suntem cucerite la fel, niciodata privirea nu este aceeasi, nici macar acel "Buna!" parca nu suna la fel de soptit...

Naturaletea... singura care conteaza


Catalinei ii plac situatiile imprevizibile, neplanuite, care raman in memorie, fara sa vrei. "Din fericire chiar am avut parte de genul acesta de intalnire si poate asta a fost si un plus al lui, al iubitului.

Faptul ca a rupt o floare din parc cu riscul de a fi prins de gardian, ca m-a sarutat instant cand vorbeam cel mai mult si mai implicata, ca mi-a facut un compliment tocmai cand il luam peste picior, aceste lucruri l-au ajutat sa imi intre in suflet, fara sa realizez".

Interesant este si faptul ca relatia de iubire care a urmat intre cei doi a fost un amestec de romantism cu spirit de aventura, fapt ce l-a ajutat pe El sa ramana in amintirea Catalinei ca cel mai seducator barbat.

Naturaletea, aceasta caracteristica atat de simpla si, aparent, lipsita de importanta, face, de cele mai multe ori, sa trezeasca in noi ceea ce nimeni si nimic nu ar putea, oricat s-ar stradui.
Stiai ca mai mult de 50% din mesajul pe care il percepem de la cineva este din limbajul corpului, 38% il reprezinta tonul vocii si inflexiunile vocale si doar 7%  percepem din cuvintele pe care respectiva persoana le rosteste?

In definitiv, cum se cucereste o femeie?


De exemplu, in cazul meu niciodata nu a fost la fel, pentru ca nu am un sablon, asta pentru ca nu a existat "mi-as dori sa fie asa sau sa imi spuna aceste cuvinte".

Am fost cucerita de o privire care ma "topea" pe dinauntru, imi crestea ritmul respiratiei si ma facea sa rosesc pana in varful degetelor, de atingerea unei maini care ma facea sa vibrez in acelasi timp cu pulsul ei, de povestea aparent infantila a bradului de Craciun impodobit in mijlocul verii, de sarutul stangaci dintr-un club supraaglomerat... Niciodata la fel, acesta este farmecul!

"Inceputurile sunt preferatele mele, imi place sa fiu cucerita, dar cand relatia da vreun semn ca ar putea fi serioasa, fug spre alt inceput!"
, imi marturiseste Alina.

 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • iulian pe 8 Ian 2014, 23:19
    valoarea ei!

    de ce toate domnisoarele cu fite vor barbatul perfect,de ce multe isi dau seama ca dupa nunta nu mai e perfect,oare ele se vad doar pe dinafara si in interior nu!

    1
    0

  • IronFish pe 29 Oct 2009, 19:26
    zzz

    naturaletea e buna la inceput..in timp tre s mai adaugi si o fitza ....

    1
    1

  • lloredana pe 24 Oct 2009, 20:38
    iar expertii de pe net ???

    dar ,,despre reciprocitate nu gasesc nimic in articol..ar veni un fel de arta de a-i face capul mare unei femei pe care o vrei? in traducere libera...ma gandesc ca daca ar fi nevoie de cursuri pt a te face inteles , pentru a-ti face cunoscute sentimentele...incluzand si limbaj corporal,,de care citisem ceva mai devreme..atunci, inseamna ca e un fel de lectie gratuita de a seduce?...sau ce? plus ca femeile nu sunt toate la fel, oamenii in general..eu cred ca e si vb de compatibilitate si de bafta in fond..asta ca sa nimeresti si pe un teren care , intr-adevar , te simti implinit(a)..

    0
    1

  • ilPrescelto pe 11 Sep 2009, 00:28
    se stie

    se stie ca femeia nu se multumeste doar cu un simplu "Buna !" soptit sau cum o fi el....se stie ca femeia vrea mai mult...sunt foarte putine femei pe care le seduci cu "naturalete"...eventual vreo taranca din aceea de pe coclauri indepartate care a intalnit barbati genul "no ce faci tu Marie, ai fost la muls?"...sa fim seriosi

    0
    2

  • florin pe 9 Sep 2009, 07:48
    o prostie

    chiar e o prostie ,spune unei femei cit e de frumoasa si desteapta si repet o cit de des cu toate ca ea este extrem de modesta din toate punctele de vedere si o sa pice ca o gisca in lat,majoritatea sint niste proaste va spun eu si nu viseaza decit la sex si la o viata de huzur in care sa nu faca nimic decit dragoste dar ce sa facem nu putem fara ele si poate ca e bine ca e asa ca le ametim mai repede

    0
    2

  • daniel pe 27 Iul 2009, 16:20
    nu sunt de acord

    personal nu sunt de acord deloc cu naturaletea asta ... ganditi-va in cazul unei femei atractive care este abordata de zeci de ori pe zi in maniera asta ... probabil a vrut sa sublinieze faptul ca ceea ce spui trebuie sa fie congruent cu ceea ce faci ceea ce scrieti voi aici nu se regaseste deloc in ceea ce faceti ... in realitatea sigur va doriti o abordare mai speciala, in care baiatul respectiv sa va seduca, nu doar un "esti draguta" ... iar aceasta se transforma intr-un joc

    1
    1

  • A pe 24 Iul 2009, 20:37
    ..

    Iar acum mi`ai dat seama k aici era vorba despre barbati. Cum sa cucereasca femeile... Insa tot acolo`i. Naturaletea la femei sau la barbati ..

    0
    0

  • A pe 24 Iul 2009, 20:35
    iubitul meu

    Foarte bun articolul. Iubitul meu mi`a spus ca asta ii place cel mai mult la mine: naturaletea : D .. Sunt de acord, e ceva important. Insa eu sunt de parere ca sunt doua categorii: cei naturali si cei superficiali. Esti ori una ori alta. Nu poti trece asa usor din una`n alta.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod