Tito il acuza pe medic de moartea lui Michael

20 Iulie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Tito il acuza pe medic de moartea lui Michael

Medicul personal al lui Michael Jackson se afla in topul principalilor suspecti de moartea acestuia, sustine Tito, unul dintre fratii starului, informeaza thesun.co.uk.

Tito, in varsta de 55 de ani, a declarat ca fratele sau ar fi putut fi inca in viata daca medicul sau ar fi cerut ajutor imediat ce a observat ca Michael se afla intr-o stare critica.

Acesta a declarat: "Eu cred ca s-a panicat cand a vazut ca fratele meu nu se mai trezeste. Probabil ca si-a dat seama ca ar putea intra intr-o incurcatura si a incercat sa-l resusciteze singur.
Michael avea puls, dar el nu a reusit sa-l trezeasca. Nu stiu exact cat timp a trecut de la momentul in care medicul l-a gasit si pana cand a chemat ambulanta, dar cred ca daca ar fi sunat imediat, fratele meu ar fi trait acum. Cred ca doctorul Murray este suspect".

Tito a mai spus ca ii se pare extrem de ciudat faptul ca Michael a fost resuscitat pe pat. "Acesta este unul dintre lucrurile care mi s-au parut extrem de ciudate. Nu stiu prea multe despre acest doctor, care ii sunt abilitatile, ce experienta sau ce pregatire are.
Stiu numai ca a fost medicul lui Michael la acea data".

"A pasat totul avocatilor sai. Imi imaginez ca incearca sa se protejeze", a adaugat fratele megastarului. Intrebat daca ar fi fost posibil ca Michael sa fie ucis, Tito a spus: "Orice este posibil".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cristina pe 2 Aug 2009, 18:24
    Michael Jackson

    Eu mereu ma antreb ce fel de familie a fost asta? De ce nu au avut grija de Michael???Acum vin si acuza ei pe toata lumea...Trebuiau sa al opreasaca de la medicamente nu?Asa se face cand tii la cineva.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod