5 semne ca nu trebuie sa regreti

5 semne că nu trebuie să regreți că v-ați despărțit

Despărțirile sunt groaznice, nimeni nu va spune altceva despre asta. Dar, unele dintre ele chiar sunt cea mai bună soluție și nu merită niciun regret!
Indiferent dacă a fost o despărțire pașnică și de comun acord sau a implicat plâns și țipete, nu este niciodată un motiv de bucurie sau ceva la care să ne uităm în urmă cu drag. Uneori am putea chiar avea gânduri secundare, îngrijorându-ne că am pierdut pe cineva care putea fi al nostru pe viață.

Cu toate acestea, înainte de a te concentra prea mult pe regrete, există câteva semne subtile chiar după despărțire care te vor asigura că ai făcut alegerea corectă:

1. Grija lui este să își recupereze cât mai repede lucrurile de la tine


După despărțire vine inevitabilul moment în care fiecare trebuie să-și recupereze lucrurile unul de la celălalt.
Deși este normal să-ți dorești lucrurile înapoi, există o modalitate elegantă și frumoasă de a o face.

Dacă vezi că fostul tău nici măcar nu încearcă să își ceară scuze și mesajele sale se învârt în jurul recuperării lucrurilor personale de la tine, atunci probabil ai făcut alegerea corectă. La urma urmei, ce om care ar vrea să fie cu tine e mai preocupată de lucrurile lui decât de tine?

2. Îți creează o imagine proastă


Poate fi vorba despre orice, de la a se comporta ca și cum ai fi fosta iubită nebună până la a face aluzii nepotrivite despre tine în fața prietenilor comuni, dar niciodată să spună ceva de bine.



Indiferent dacă mai speri la o împăcare sau nu, acest lucru nu trebuie tolerat niciodată.

Citește și: 11 semne că nu te iubește, ci doar se folosește de tine

3. Îți cere să ascunzi motivul despărțirii voastre


Acesta este cel mai important semnal de alarmă. Arată nu numai că îi pasă mai mult de aparențe, ci și că se simte cu musca pe căciulă.

Nimeni nu încheie o relație cu cineva dacă aceasta e perfectă sau dacă nimeni nu este vinovat. Dacă îți cere să minți cu privire la motivul despărțirii, înseamnă că nu te apreciază și nu te respectă. Și poate că nu a făcut-o niciodată.

4. Elimină complet orice urmă de-a ta de pe rețelele de socializare


Deși acest lucru este foarte comun în era rețelelor sociale, este politicos să nu ștergi imediat toate fotografiile și amintirile.
Poate fi considerat de modă veche, dar este lipsit de respect și dureros.

Desigur, nu vrei să te uiți la fotografii și amintiri vechi care îți fac rău, dar să te împrietenești instantaneu cu fosta ta, prietenii ei și membrii familiei sale e deja puțin prea mult.

Dacă fostul tău încearcă să te îndepărteze complet fix în momentul în care ați decis să spuneți stop, sigur nu merită să regreți despărțirea.

5. Își schimbă statusul de relație în SINGUR aproape imediat


Acesta este un al semn al vremurilor pe care le trăim, dar indică și altceva, este singur și hotărât să anunțe lumea că este disponibil.

După o despărțire, majoritatea oamenilor doresc să petreacă mai mult timp singuri pentru a reflecta și a face față sentimentelor lor, indiferent de modul în care s-a încheiat relația.
Așadar, dacă fostul tău este singur pe Facebook, el trimite un semnal către toate doritoarele și admiratoarele. Asta arată că nu merită timpul tău și nici regretele tale.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod