semne ca nu te iubeste

11 semne că nu te iubește, ci doar se folosește de tine

Dacă ai dubii cu privire la iubirea lui, există câteva semne care te pot lămuri. Dragostea forțată nu e ceva ce și-ar putea dori cineva!
Dacă te întâlnești cu cineva care te face să te îndoiești constant de relația voastră, este timpul să-ți pui câteva întrebări. Și, dacă vrei să-ți dai seama dacă un bărbat te iubește cu adevărat, există câteva semne care îți arată clar dacă o face sau nu. Meriți pe cineva care vrea să fie trup și suflet alături de tine și numai de tine.

Iată 11 semne că nu te iubește, ci doar se folosește de tine:


1. Este mereu ocupat


Ar trebui să vrea să-și petreacă mult timp cu tine. Chiar dacă este ocupat, ar trebui să-și facă timp pentru tine.

2. Nu te prezintă familiei și prietenilor lui


Dacă are intenții serioase cu privire la tine, ar trebui să te prezințe oamenilor importanți din viața lui.

3. Nu este deschis față de tine


Dacă ai încercat să-l întrebi despre trecutul său și ezită să îți povestească, probabil că întâmpină probleme în a lăsa oamenii să intre în sufletul și în viața lui.

4. Tu ești cea care planifică întâlnirile


Ar trebui să depună la fel de mult efort ca și tine. O relație este o stradă cu două sensuri.

5. Îți scrie, dar nu te sună niciodată


Arată că ține cu adevărat la tine dacă face mai mult decât să-ți trimită un mesaj scris. De asemenea, arată transparență, poate să-ți spună verbal și deschis ceea ce face, nu să se ascundă în spatele cuvintelor scrise.

Citește și: De ce divorțează oamenii în ziua de azi? 10 motive

 

6. Nu te include în planurile lui de viitor


Când vorbește despre evenimentele din viitor, rareori te include în ele. Ar trebui să se gândească și la viitorul comun, ca și cuplu.

7. Încă vorbește cu fostele iubite


Este un semnal de alarmă foarte important faptul că încă vorbește în mod regulat cu fostele partenere. Dacă are intenții serioase cu tine, acele relații din trecut nu mai merită atenția lui.

8. Evită toate formele de afecțiune în public


Unora nu le place să arate multă afecțiune în public și asta e în regulă. Dar, dacă nici măcar nu-și va pune brațul în jurul tău sau nu te ia de mână, înseamnă că sentimentele sale față de tine nu sunt cele care ar trebui să fie.


9. Anulează des planurile pe care le faceți


Este neglijent cu tine și cu sentimentele tale și renunță adesea la planurile făcute. Ar trebui să fie mai atent la programul tău.

10. Te simți incomod atunci când sunteți împreună


Ar trebui să te simți foarte confortabil și fericită în timp ce ești cu el. Dacă întrebările și îngrijorările legate de relația voastră te neliniștesc și sunt mereu prezente în mintea ta, nu este un lucru bun.

11. Nu-și face timp să te cunoască


Meriți respect. Meriți să te simți importantă. Bărbatul pe care îl ai în fața ta ar trebui să vrea să te cunoască cât mai mult, să știe ce îți place și ce nu, ce îți dorești și ce nu.
Dacă nu o face, nu merită!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod